Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Erzincan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Erzincan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Erzincan Belediyesindeki programda, protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, ramazanın dolu dolu geçtiğini, şimdi kucaklaşma zamanı olduğunu söyledi.

Dargınlıkların kırgınlıkların bir tarafa bırakılması gerektiğini, kenetlenme zamanı olduğunu ifade eden Yıldırım, Tükiye'nin zor bir coğrafyada bulunduğunu, bu zor coğrafyada ayakta dimdik durabilmek için kenetlenmenin ve kardeşliğin pekiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye'nin etrafının adeta ateş çemberiyle çevrildiğini dile getiren Yıldırım, "Üzülerek ifade etmek isterim ki orada yapılmaya çalışılanların benzerini de ülkemizde yapmak için ciddi gayretler var. Bu noktada uyanık, basiretli olacağız. Ülkemizi bölmeye, parçalamaya, takatini azaltmaya yönelik hiçbir faaliyete izin vermeyeceğiz. İşte bu gün burada olduğumuz gibi. Bizim en büyük gücümüz ay yıldızlı bayrağımızdır, 780 bin kilometrekare vatan toprağıdır, 78 milyon vatan evladıdır. Askerimizle polisimizle sivilimizle memurumuzla esnafımızla emeklimizle nasıl bu toprakları bağımsız yaşadığımız bir vatan haline getirdiysek, büyük Atatürk'ün bize işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine Türkiye'yi taşımak da bizim en onurlu görevimizdir" diye konuştu.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Alevisi, Sünnisi, zengini fakiriyle herkesin kaynaştığı, bir araya geldiği bir ramazanın geçirildiğini belirtti.

Bayramlaşma programına, 3. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan Milletvekili Talha Erol Durmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Emniyet Müdürü Doğan İnci öteki ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Binali Yıldırım Erzincan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title