Haberler

Ramazan'a Doğru

Afyonkarahisar ilçe belediye başkanları, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye, Çay, İscehisar, Çobanlar ve Bolvadin, belediye başkanları Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

-İhsaniye-

İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, yayımladığı mesajında, Ramazan aynın ibadet, rahmet ve mağfiret ayı olduğunu belirtti.

Aşkar, mesajında şunları kaydetti:

"Mübarek Ramazan ayını fırsat bilerek, Yüce dinimizin bizden istediği sevgi, saygı hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziniyetlerin yaygınlaşmasına gayret gösterelim. Rahmet, bereket ve mağfiret dolu Ramazan günleri bu ihtiyaçlarımızı gidermek için büyük bir fırsattır."

-Çay-

Çay Belediye Başkanı Ali Yakut yayımladığı mesajında, rahmetin sağanak sağanak yağdığı onbir ayın sultanı, içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nin bulunduğunu anımsattı.

Mağfiret, bereket ve Kur-an ayı olan Ramazan-ı Şerif'e ulaşmanın sevincinin yaşandığını bildiren Yakut, mesajında şunları kaydetti:

"Bu kutlu ayda yaptığınız ve yapacağınız ibadetlerin yüce Allah katında makbul olması temennisiyle, tüm halkımızın, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan-ı Şerif-i Mübarek olsun."

-İscehisar-

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ise mesajında, Ramazan ayının İslam aleminin en kutsal ayı olduğunu bildirdi.

Çibik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Ramazan ayını fırsat bilerek günlük hayatımızda yaşadığımız hataları düzeltmeye çalışmalı, yakın akraba ve komşulardan başlayarak imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederim."

-Çobanlar-

Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka da yayımladığı mesajında dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Alaka'nın, mesajı şöyle:

"Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni bulunduran Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

-Bolvadin-

Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık ise yayımladığı mesajında, huzur ve ibadetle geçmesi gereken İslam dünyasının bu mübarek günlerinde topluma sağlık, mutluluk dilediğini bildirdi.

Ramazan ayının en iyi şekilde yaşanması için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirten Kılçık, mesajında, "Bu konuda ekiplerimiz titizlikle çalışmaktadır. Hiçbir sorun yaşanmamasını sağlamak amacıyla gerekli tedbirleri aldık. Kardeşlik duygularımızı pekiştirmek ve ibadetlerimizi yaparak, af dilemek için bizlere sunulan en büyük fırsatı, en iyi şekilde değerlendirmek temennisiyle tüm hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Gecesi Bolvadin İhsaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title