Haberler

Ram Aile Birliği Başkanı Türkez'den Tatil Teşekkürü

Erzurum’da Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinden seçilen 15 engelli öğrenci ve annesi Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak’ın katkıları ve girişimleriyle Antalya’nın Alanya ilçesinde bir hafta süre ile tatil yaptılar.

Erzurum'da Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinden seçilen 15 engelli öğrenci ve annesi Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak'ın katkıları ve girişimleriyle Antalya'nın Alanya ilçesinde bir hafta süre ile tatil yaptılar.

Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Aile Birliği Başkanı Selma Türkez'in kafile başkanlığını yaptığı tatil organizasyonunda Alanya7ya giden engeli öğrenciler ve anneleri bir haftalık unutulmaz bir tatil yaşadılar.

Erzurum'dan özel otobüsle Antalya'ya giden engeli öğrenci ve aileleri Antalya yolculuğu sırasında Konya ve Sivas'ta birer gün konakladılar. Konya, Kayseri, Sivas, Nevşehir'de il gezileri de yapan kafile Alanya Delpin Platinium Otel'de bir hafta süreyle tatil yapma imkanı buldular. Antalya gezisi de yapan anne ve çocukları burada Hayvanat bahçesi, Belek, Side, Manavgat ve Alanya İlçesi'nde de gezi programlarına katıldılar. Yat turu yapan engelli aileleri ve öğrenciler unutulmaz bir tatilin ardından önceki gün Erzurum'a döndüler.

RAM Aile Birliği Başkanı Selma Türkez, tatil programının gerçekleşmesini sağlayan Vali Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak'a engelli aileleri adına teşekkür ederek, "Sayın valimizin eşleri Erzurum'da özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimize özel bir ilgi gösterdi. Engelli ailelerine yaptığı büyük katkıların yanı sıra böylesi bir tatil programı ile engelli öğrencilerimize ve ailelerine unutulmaz bir tatil imkanı sağladı. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Tatil programının düzenlenmesinde her türlü desteği sağlayan sayın valimizin eşleri Özden hanıma, bizlere tatil süresince destek olan sosyal hizmetler uzmanlarına, ve merkez yöneticilerime çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Antalya Erzurum Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title