Haberler

Rafet El Roman'ın Eşi, Görümcesi ile Birbirine Girdi

Güncelleme:

Ceren Kaplakaslan eşi Rafet El Roman ve çocuklarının fotoğrafını paylaşıp, "Sizsiz yaşayamam" notunu düşünce görümcesi zılgıtı bastı!

Ceren Kaplakaslan eşi Rafet El Roman ve çocuklarının fotoğrafını paylaşıp 'Sizsiz yaşayamam' notunu düşünce görümcesi zılgıtı bastı: "Bırak bu ayakları! Çocuklar dahil artık kimse yemiyor! Ne olduğunu ailece çok iyi anladık!"

ZEHİR GİBİ YANIT VERDİ

Rafet El Roman'ın eşi Ceren El Roman (Kaplakaslan) Instagram'da eşinin Tuba Altıntop'tan olan kızları Şevval ve Su ile dadı Yeşim Eryıldırım'dan olan oğlu Edvan ile fotoğrafını paylaşıp "Sizsiz yaşayamam ben" yazınca, görümcesi Selma Yaşdut'dan zehir gibi bir yanıt geldi.

"NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ ANLADIK"

Yaşdut, "Bu laflarını çocuklar dahil kimse yemiyor. Kime, ne ispat etmek istiyorsun! Bırak bu ayakları! Kimin ne olduğunu biz ailece çok iyi anladık!" dedi.

GÖRÜMCESİNİ YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTI

Kaplakaslan "Aaa takip mi ediyordun Selmacım. Gel kahvemi iç, konuşalım derdin neyse" diyerek görümcesini yatıştırmaya çalıştı.

AİLE İSTEMEDİ

Rafet El Roman (45), kendisinden 20 yaş küçük Ceren Kaplakarslan ile geçen yıl Almanya'da evlenmişti. Sanatçının kızlarının bu evililiği istemediği konuşulmuştu. Baba Atilla Kaplakraslan ise "Hizmetçisinden çocuk yapan adamdan hayır mı gelir" diyerek ilişkiye karşı çıktı, kızıyla düğünde barıştı.

Görümce Selma Yaşdut, Almanya'da tekstil mühendisi ve organik giysiler üreten bir şirketi var.

İşte Ceren Kaplakaslan'ın paylaştığı o fotoğraf...


(Rafet El Roman'ın kardeşi)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rafet El Roman Instagram Almanya Selma Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

belcikali sibel:

Vallah ne yalan soyleyeyim bende semiyorum rafet el romani (je deteste)

19
0
yanıtYanıtla
vatandas:

his sevmem bu firsatci pisligi

14
0
yanıtYanıtla
belcikali sibel:

Yiyin birbirinizi oh la la

10
1
yanıtYanıtla
ela:

25 yaşındaki kızın ne işi var babası yaşında adamla.çok çarpık ilişkiler.ustelik her kadındanda çocuk yapmış.bu evlilik ne kadar gidebilirki

5
0
yanıtYanıtla
Paroparo:

iyi olur öyle sen anlamazsın ela

yanıt1
yanıt3
ela:

Yorumuma yorum yapmak sana kalmadı.hadi ordan

yanıt0
yanıt0
Mayorka:

Ceren ne yapmış da sevilmemiş, görümcesinin organik kıyafetlerini mi giymemiş

3
1
yanıtYanıtla
...:

oha herif bakıcıdan çocuk yapmış bi de kocaman olmuş ya şaka gibi ne çarpık ilişkiler var allah sonumuzu hayır etsin göümce de iyi cevap vermiş ha:)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title