Haberler

Radara Yakalanınca Kaçan Motosiklet Sürücüsü, Kovalamaca Sonunda Yakalandı

Zonguldak'ta, radara yakalanınca kaçan motosiklet sürücüsü, polislerin kovalamacası sonucu yakalandı

Zonguldak'ta, radara yakalanınca kaçan motosiklet sürücüsü, polislerin kovalamacası sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kozlu beldesine bağlı Değirmenağzı mevkisinde radar kontrolü yapan trafik ekibi, bir başka ekibe telsizden anons yaparak radara yakalanan plakasız motosikletin sürücüsüne işlem yapılmasını istedi.

Sürücünün, Fatih Sitesi kavşağında bekleyen ekibin uyarılarını dikkate almadan hızla yoluna devam etmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü binası karşısındaki Milli Egemenlik Kavşağına ekip yönlendirildi.

Bu kavşakta ve Zonguldak Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali kavşağındaki ekiplerin de 'dur' ihtarına uymayan sürücü, aynı istikamette giden otomobillerin arasından geçerek Uğur Mumcu Kavşağı'na geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi, önleyici hizmetler ve trafik ekipleri, kavşakta tedbirlerini alarak araç trafiğini durdurdu.

Motosiklet sürücüsü, geldiği yönden tersine döneceği sırada ekipler tarafından yakalandı.

Soğuksu Polis Merkezine getirilerek ifadesi alınan ve adının Sezai Karadeli (41) olduğu öğrenilen sürücünün, Değirmenağzı mevkisinde 133 kilometre hız yapması nedeniyle radara yakalandığı bildirildi.

Hastanede sağlık kontrolünden geçirilecek olan Karadeli'nin, Cumhuriyet Savcılığına çıkarılacağı öğrenildi.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title