Haberler

Pursaklar'da Kar Mesaisi

ANKARA (İHA) – Ankara’da etkili olan kar yağışı Pursaklar’ı beyaz örtüye bürüdü.

ANKARA (İHA) – Ankara'da etkili olan kar yağışı Pursaklar'ı beyaz örtüye bürüdü. Pursaklar Belediyesi ekipleri de gece gündüz mesai yaparak ilçede hayatın normal akışını sağlıyor.

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve karlı hava Pursaklar'ı da beyaza bürüdü. Belediye ekipleri ise hayatın normal akışını sağlamak için gece gündüz çalışıyor. Çok sayıda ekip ve ekipmanla kışa hazırlıklı olan Pursaklar Belediyesi, kar yağışı nedeniyle ulaşımın ve günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi için sabahın ilk saatlerinde öncelikle kaldırım ve okul önlerindeki kar küreme işini yürüttü. Kar küreme ve tuzlama araçları ise gece boyunca cadde ve sokakları tuzladı. Pursaklar Belediyesi kış koşulları ile mücadelede halkın mağdur olmaması için çok sayıda ekip ve araç ile kış sınavından başarılı bir şekilde geçmeyi planlıyor. Araç filosunu güçlendiren Fen İşleri Müdürlüğü, 7 gün 24 saat esasına göre mesai yapıyor.

"Kışı sorunsuz atlatmak için çalışıyoruz"

Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdürdükleri söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "90 personelimiz, 15 tuzlama ve 8 kar küreme araçlarımızla üç vardiya halinde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kaldırımlardaki karların temizlenmesi noktasında duyarlılık göstererek belediye personeline yardım eden esnafa da teşekkür eden Başkan Çetin, kışa hazırlıklı olduklarını kaydederek, "Araç filomuzu güçlendirdik. Tuz stokumuz yeterli. Kış mevsimine hazırız. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. İnşallah bu kışı da sorunsuz atlatacağız. Sürücülerimiz lütfen kış lastiği olmadan trafiğe çıkmasın, gizli buzlanmaya dikkat etsin" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title