Haberler

Pursaklar'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ağustos ayında 53 sokakta 4 bin ton asfalt serimi ile 5 bin metre imar yolu çalışması yaptı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ağustos ayında 53 sokakta 4 bin ton asfalt serimi ile 5 bin metre imar yolu çalışması yaptı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açıklanan ağustos ayı faaliyet raporunda 4 bin ton asfalt atıldığı, 5 bin 300 metre imar yolu yapıldığı belirtildi. Rapora göre ilçe genelindeki 53 sokağın asfalt serimi ve kaldırım onarımlarını da yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kamu kurum ve kuruluşlarının da taleplerini yerine getirdi. Ağustos ayı içerisinde başta okullar olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşunun fiziki ihtiyaçlarını karşılayan belediye ekipleri, Ülker Ticaret Meslek Lisesi, Saray Endüstri Meslek Lisesi, Pursaklar Ayyıldız İlkokulu, Azmi Ertuğrul İlkokulu, Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu, Altınova Güzide Ülker Lisesi ile diğer kurumlarda boya, badana, fayans, asfalt, elektrik, su, yol çalışması yaparak ihtiyaçları karşıladı. Marangoz ve kaynak atölyelerini de etkin bir şeklide kullanarak belediye bütçesine katkı sunan müdürlük, üretilen malzemeleri park ve bahçelerde kullanıyor.

Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra alt yapı, yeşil alan ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarını kısa sürede karşılayarak başarılı hizmetlere imza atıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title