Haberler

Pursaklar Belediyesi Hizmet Binası'nda Çalışmalar Sürüyor

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası’nda temel atmanın ardından kolonlar yükselmeye başladı.

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası'nda temel atmanın ardından kolonlar yükselmeye başladı.

Her geçen yıl büyüyen ve hizmet alanı genişleyen Pursaklar'da yeni bir hizmet binası için kollar sıvandı ve inşaat başladı. 7 bin 500 metrekare alan üzerine 10 kat olarak inşa edilecek Belediye Hizmet Binası ihalesinin tamamlanmasıyla inşaata başlandı. Temel atma çalışmalarını tamamlayan yüklenici firma kolon demir bağlama işine devam ediyor. Vatandaşın işini kolaylaştırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için bütün birimlerin aynı binada toplanacağı, meclis, encümen ve grup toplantılarının geniş solanlarda yapılabileceği, 160 kişilik konferans salonlarının bulunduğu, 200 kişilik yemekhanenin yer aldığı, 50 araçlık kapalı ve 150 araçlık açık otoparkın bulunduğu yeni belediye hizmet binası büyük bir ihtiyaca cevap verecek.

Selçuklu ve Türk mimarisi ile tasarlanan Belediye Hizmet Binası projesinin en az 50 yıllık ihtiyacı karşılayabileceği öngörülüyor. İller Bankası kredisi ile yapılan Belediye Hizmet Binası'nın 2018 yılı Aralık ayının sonuna tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.İnşaat hakkında değerlendirme yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin "Belediye hizmet binasına ihtiyacımız vardı. İlçemiz hızla büyüyor. Belediye birimlerimiz farklı noktalarda hizmet veriyor. İstiyoruz ki hepsini bir araya toplayarak hizmet verip, hemşehrilerimizin işini kolaylaştıralım. Hemşehrilerimiz tek bir binada bütün işlerini halledebilişinler. İlçemiz için hayırlı olsun. İnşallah öngörülen sürede tamamlayarak hep birlikte hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title