Haberler

PTT'den Babalar Günü Kampanyası

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Babalar Gününden önceki beş gün içerisinde postaya verilen yurtiçi kargo ve kurye gönderilerinde tüm vatandaşlara yüzde 10 indirim uygulanacağını söyledi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Babalar Gününden önceki beş gün içerisinde postaya verilen yurtiçi kargo ve kurye gönderilerinde tüm vatandaşlara yüzde 10 indirim uygulanacağını söyledi.

PTT, her özel günlerde olduğu gibi Babalar Günü dolayısıyla da indirimli kampanya başlattı. Kuruluşundan bu yana kaliteli, güvenli ve ucuz hizmeti vatandaşlara sunmayı kendine hedef haline getiren ve bu doğrultuda çalışmalarını devam ettiren PTT'nin gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip ederek hizmet yelpazesini her geçen gün biraz daha genişlettiğini kaydeden Müdür Arslan "PTT kargolarında babalara ve sevdiklerine PTT Kargo ile gönderilen gönderilerde yüzde on indirim sağlanacak. Babalar Günü Kampanyası Babalar Günü'ne bir hafta kala başlayarak bir hafta süreyle devam edecek" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babalar Günü Ali Arslan Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title