Haberler

Psiko-dönüşüm Macerası Başlıyor

Uzman Psikolog Özge Genlik Vesta 77’de Mayıs ayı içerisinde Psiko-Dönüşüm etkinlikleri kapsamında; “Ben kimim?” “Gerçekten ne istiyorum?

Uzman Psikolog Özge Genlik Vesta 77'de Mayıs ayı içerisinde Psiko-Dönüşüm etkinlikleri kapsamında; "Ben kimim?" "Gerçekten ne istiyorum?", "Yaşam Amacım Nedir?", "Dünya gezegenine neden geldim?" sorularının yanıtlarını arayan cesur yürekli kendini keşfetmek ve ikinci (psikolojik) doğumlarını gerçekleştirmek isteyenler ile biraraya geliyor.

Mayıs ayı boyunca Çarşamba günleri Vesta 77 Psikolojik Dönüşüm ve Yaşam Akademisinin Kurucusu Uzman Psikolog Özge Genlik Psiko-Dönüşüm Sohbetleri düzenlemeye devam edecek. Katılımcıların ücretsiz doğum haritasının psikolojik dinamiklerle analizi ile başlayan sohbet, özellikle Vesta astreoidinin (Gökyüzündeki en parlak asteroid) konumu değerlendirilerek, kişinin Dünya gezegenindeki ruhsal eğilimi, yaşam amacı mercek altına alınıyor.

Sohbetin devamında katılımcılara dönüşüm, nefes tekniklerinin uygulamalı olarak aktarılmasının yanı sıra nefes anatomisi hakkında teorik anlatım da yapılıyor. Katılımcılar sohbet sırasında kendi "uçan ejderha"sı ile tanışıyor. "Uçan Ejderha"sını tanımak ve daha birçok farkındalık zemininde gerçekleşen uygulamalar için en önemli faktör ise kişinin kendi "Öz"ü ile buluşarak, Psiko-Dönüşüm Sohbetlerinde sevginin gücüyle tanışıyor.

Öfkesini doğru kişiye, doğru zamanda, doğru miktarda ifade etmekte güçlük yaşayan, stres yönetimini idare edemeyen, eril ve dişil enerjisini dengelemekte zorlananlar için, Mayıs ayı boyunca haftasonları "Psiko-Dönüşüm Atölyesi" ne sevginin gücü sohbetleri yapılacak. İki ayrı modül halinde gerçekleşen psiko-dönüşüm atölyeleri günlük hayatta kişilerin daha farkında ve kaliteli bir şekilde deneyimlemek isteyenler için için fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal pratik tarifler sunuyor.

Mayıs ayı'nın her perşembe günü mesai saati sonunda grup halinde oynanacak olan "Psiko-Dönüşüm Oyunu" eğlenceli bir zeminde gerçekleşecek. Kişilerin yaşam sürecinizde bitmemiş problemlerine dair farkındalık arttıracak olan fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal zeminde kim olduğunuzu kim hatırlatacak uygulamalar sunan 12 yaşam döngüsünden meydana gelecek oyun, birbirinden eğlenceli farkındalık uygulamaları sunan dönüştürücü bir süreç olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title