Haberler

Psakd Genel Başkanı Bülbül Varto Eş Başkanları Ziyaret Etti

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Başkanı Kemal Bülbül, Muş'un Varto Belediye eş başkanlarının ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Başkanı Kemal Bülbül, Muş'un Varto Belediye eş başkanlarının ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerin ardından Varto Belediye Eş Başkanlarına tebrik ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kemal Bülbül, Varto PSAKD Başkanı Kerem Akdağ ve yöneticileri Belediye Eş Başkanları Sabite Ekinci ve Hüseyin Güneşi makamında ziyaret etti. Ziyarette BDP ve HDP ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Gazetecilere açıklamalarda bulunan eş başkan Sabite Ekinci, "30 Mart yerel seçimlerin ardında belediye eş başkanlığını aldığımız günden beri vatandaşlar sürekli olarak bize tebrik ziyaretlerinde bulunuyorlar. Bu da bizi memnun etmektedir. Bizleri ziyaret eden her kese teşekkür ederim" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pir Sultan Abdal Sabite Ekinci Varto Muş Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

süleymansuleyman49@hotmail.com:

tebrikleri bırak işe bak başkan beş tıl dediğin neki göz açıp kapatana kadardır.

19
0
yanıtYanıtla
METİN YILDIRAKmetin4949@hotmail.com:

HAYDİ BURADAN YAK!!!! DAHA SUYU KAYNAMADAN, SERVİSE BAŞLADI HANIM BAŞKAN...

14
0
yanıtYanıtla
Birsen Tepelibirsen4949@hotmail.com:

Sayın Başkan, Orası Resmi bir kurum. Eğer insanları ağırlamak istiyorsan, mesai bittiğinde, evinde dilediğin kadar ağarlarsın. Ben bir vatandaş olarak, belediyeye geldiğimde, senden bana hizmet etmeni isterim. Ve bu senin aslı görevin olmalı. Artık titre ve kendine gel. Ben senden hizmet istiyorum, geyik muhabbeti yaparak zaman kaybetmeni değil. Unutma ki sen her saatin ücretini alıyorsun. Aldığın ücret sana helal olmalı. Bunun senin için bir anlamı var mı? Yoksa da olmalı!!!

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title