Haberler

Prof.dr. Sungur Cambridge Kolejine Geliyor

Geliştirdiği yeni metodlarla eğitim vermeye hazırlanan Cambridge Koleji, 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 13:45’te Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD Prof.Dr. Mehmet Z. Sungur’u ağırlayacak.

Geliştirdiği yeni metodlarla eğitim vermeye hazırlanan Cambridge Koleji, 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 13: 45'te Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri AD Prof.Dr. Mehmet Z. Sungur'u ağırlayacak. İlişkide Erkekler ve Kadınlar: Benzerlikler ve Farklılıklar (Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten mi?) adlı konunun konuşulacağı semineri ücretsiz olarak Cambridge Koleji Shakespeare Hall'de herkes dinleyebilecek. Seminer öncesi bir açıklama yapan Prof.Dr. Sungur, sunumda sözü edilecek farklılıkların yalnızca bir kısmının bile bilinip kabul edilmesi partnerlerin daha uyumlu yaşamaları, daha iyi iletişim kurabilmeleri ve daha mutlu bir birliktelik için değerli olacağını söyledi. "Bireyin özel yaşamı onun iş ve sosyal yaşamından bağımsız düşünülemeyeceğinden özel yaşamındaki huzurun iş yaşamına da yansıyacağı ve genelde yaşam kalitesini ve iş performansını artıracağını varsaymak yanlış olmayacaktır" diyen Sungur, "Yalnızca politik doğruların konuşulduğu bir dünyada kimse kadın erkek farklılıklarını konuşmak istemez. Hatta bu farklılıkları tartışmaya açan bir zihniyetin bile ayrımcılıkla suçlanma olasılığı vardır. Ancak farklılık eşitliğe aykırı bir kavram değildir" ifadelerini kullandı. Eşit olmak için 'benzer' ya da 'aynı' olmak gerekmediğini anlatan Sungur, şunları söyledi: "Farklı olup halen eşit olduğumuz bir dünyada farklılıklar daha iyi kabul edilecek ve farklılıklarla birlikte uyum içinde yaşamayı öğrenmek daha çok mümkün olacaktır."

İngiltere Cambridge Üniversitesi'nin eğitim sistemini baz alan okulda öğrencinin yetenekli olduğu alanlar belirlenerek yetenekleri o alanda geliştirilecek. Cambridge Koleji uzman Türk ve İngiliz öğretmenler aracılığıyla Çift Dilli Eğitim, Zenginleştirilmiş Eğitim, Liderlik Eğitimi, Çember modeli, Renzulli Learning, Parent Effectiveness Training, Vaka Eğitimi, After School, Dershanesiz eğitim, dört atölye, bir kamp gibi sistemlerle daha önce denenmemiş sistemleri Türkiye'de uygulamaya hazırlanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmara Üniversitesi William Shakespeare Politika Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title