Haberler

Prof. Dr. Mustafa Karataş, Akçakoca Halkıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Akçakoca Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında, Prof. Dr. Mustafa Karataş "Oruç İbadeti ve Nefis Terbiyesi" konulu bir sohbet gerçekleştirdi.

Akçakoca Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında, Prof. Dr. Mustafa Karataş "Oruç İbadeti ve Nefis Terbiyesi" konulu bir sohbet gerçekleştirdi.

Sky Tower otelde gerçekleşen programa Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Yemenici, İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı, Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk, İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Çakır ile Ayfer Yılmaz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Sohbette çeşitli konularda bilgiler veren İlahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, "Bu mübarek ayı, bol bol Kur'an-ı Kerim okuyarak, farz namazlarımızı aksatmayarak, teravih namazı kılarak, değerlendirmeliyiz. Allah'a layık kullar olmak için gerekli hassasiyeti bu mübarek ayda göstermemiz gerekmektedir. İbadetlerde devamlılık önemlidir. Kıymetini bilemediğiniz ufak tefek hayırların ahretteki karşılığı sizi şaşırtacak" dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren programın ardından ilçe Müftüsü Mehmet Taşcı'nın yaptığı dualar ile program son buldu.

Program sonunda söz alan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise, "Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli hocalarımızdan Sayın Prof. Dr. Mustafa Karataş, davetimizi kabul ederek bugün burada bizimle oldular, kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde yine kendisini Akçakoca'ya davet edeceğiz ve ağırlamaktan onur duyacağız. Bugün bu salonu dolduran siz değerli hemşerilerime de katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum ve sizleri Ramazan ayı boyunca her Cuma ve Cumartesi günleri devam edecek olan Ramazan etkinliklerimize bekliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici tarafından Prof. Dr. Mustafa Karataş'a Akçakoca'nın yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti sunularak günün anısına bir plaket takdim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cüneyt Yemenici Mustafa Karataş Ayfer Yılmaz Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title