Haberler

Potada Şampiyonluk Kupası Şehitkamilli Perilerin Elinde Yükseldi

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Küçük Kızlar Basketbol liginin 2014-2015 sezonu şampiyonu Şehitkamil Belediyespor Kulübü oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Küçük Kızlar Basketbol liginin 2014-2015 sezonu şampiyonu Şehitkamil Belediyespor Kulübü oldu. Sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Şehitkamilli periler, Mart ayı içerisinde Osmaniye ilinde yapılacak Merkez Güney Bölge Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil edecekler.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciğince ortaklaşa organize edilen, basketbol altyapı liglerinde fırtına gibi esen Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2014-2015 sezonunda tamamlanan ilk lig olan küçük kızlar kategorisinde namağlup şampiyonluğunu ilan ederek, büyük bir sevinç daha yaşadı. 2000-2001 doğumlu sporcularla son üç sezonda üç şampiyonluk elde eden yeşil-siyahlılar bu başarısını bölge şampiyonasında da sürdürmek istiyor. Yeşil-siyahlı şampiyonların teknik sorumlusu Ecem Abuşoğlu, 2014-2015 sezonu şampiyonluğu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Küçük kızlar kategorisinde yeni sezona bir önceki senenin şampiyonu ve hedefleri yüksek bir ekip ruhu ile başladık. Çok şükür ilk amacımız olan il şampiyonluğunu elde ettik. Şimdi sırada mart ayı içerisinde yapılacak bölge şampiyonası var. Bu şampiyonadan da başarıyla ayrılarak Anadolu Şampiyonasına katılmak arzusu içerisindeyiz. Ümit ediyorum ki şampiyon kızlarımız bu hedefe de ulaşarak Gaziantep'i başarıyla temsil edecekler" dedi.

"ŞAMPİYONLUĞU BELEDİYE BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ"

2014-2015 Sezonu Gaziantep Küçük Kızlar Kategorisi İl Şampiyonu olan Şehitkamil Belediyespor Kulübü'nün kaptanı Gamze Nur Kuyumcu, şampiyonluğu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na armağan ettiklerini belirtti. Kuyumcu, "Şehitkamil Belediyespor Kulübü'nde eğitimimizi ve sportif mücadelemizi olabildiğince iyi şartlarda ve her iki kulvarda da başarıyla sürdürüyoruz. Tüm takım arkadaşlarım 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarısını takdir alarak tamamladılar. Bir yanda da sportif alanda basketbol branşında kulüpler arası liglerde il şampiyonluğu elde ettik. Kulüpteki başarımızın yanı sıra Anadolu Yıldızları Ligi'nde, şehrimizi grup şampiyonasında zirveye taşıdık. Tüm bunlar sistemli bir çalışmanın ve bizlere sunulan imkanların ve büyük desteklerin ürünüdür. Ben bu nedenle tüm takım arkadaşlarım adına başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na, Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanımız Sayın Memik Terlemez'e, tüm yönetici ve antrenörlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca tüm takım arkadaşlarımla birlikte kupayı sayın belediye başkanımıza armağan ediyoruz" diye konuştu.

Kamil Ocak Spor Salonu'nda, periler kupalarını Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Sor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ın elinden alırken, sezon boyu kıyasıya süren rekabet, yerini dereceye giren kulüpler arasında sporun ruhuna yakışır bir şekilde büyük bir dostluk ve kardeşlik ortamına bıraktı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Belediyespor Gaziantep Osmaniye Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
title