Haberler

Posbıyık Kestaneci Piknik Alanını İnceledi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık yapımı devam eden Kestaneci piknik alanında incelemelerde bulundu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık yapımı devam eden Kestaneci piknik alanında incelemelerde bulundu.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kestaneci Mahallesi'nde yapımı devam eden piknik alanında ki çalışmaları yerinde inceledi. Kestaneci piknik alanında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Posbıyık, "Burası bittiğinde ve halkımızın hizmetine açtığımızda vatandaşlarımız burayı çok beğenecek. Ereğli çok güzel bir piknik alanına yaşam alanına kavuşuyor" dedi.

Piknik alanının 20 dönüm arazi üzerine kurulduğunu belirten Posbıyık şunları söyledi: "Piknik alanının içerisinde süs havuzları, kır kahvesi, çocuk parkı, gösteri yapılması için sahne, kamelyalar, barbeküler, oturma bankları, mini hayvanat bahçesi bulunuyor. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor ve son aşamaya geldi. Çalışmalar bitince açılışını yapacağız. İnanıyorum ki halkımız bu ortamı çok beğenecek. Şimdiden hayırlı olsun diyorum."

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a gezi sırasında Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcı, Nezih Anıl, Başkan Danışmanı Kemal Özer, ilgili daire müdürleri ve ilgili mühendisler eşlik etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Posbıyık Karadeniz Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title