Haberler

Yılmaz'dan Muhtarlara Modern Muhtarlık Müjdesi

Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarları modern binalara kavuşturacaklarını belirten Yılmaz, "Biz muhtarlarımızın gözü ile göreceğiz kulağı ile duyacağız. Milletin menfaatine olan muhtarlarımızın her talebini yerine getireceğiz" dedi.

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki muhtarların tamamıyla bir araya gelen Cumhur İttifakının Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, bu buluşmada ilçenin sorunlarını masaya yatırdı. Tek başına karar alma felsefesinde olmadıklarının altını çizen Başkan Adayı Yılmaz, "Vatandaş dara düştüğünde önce muhtara gider. Herkesten önce vatandaşın halini derdini muhtar öğrenir ve bilir. Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara güzel hizmetler üreten onlara önderlik yapan muhtarlarımıza öncelikle teşekkür ederim. Gaziemir'in muhtarlarımız ile birlikte daha güzel yönetileceğine inanıyorum. Muhtarlık seçimlerine aday olarak katılma cesaretini gösteren arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu yarışa katılan arkadaşlarımızın kadın ve genç kardeşlerimizi de aza listelerine koymalarının topluma yarar sağlayacağını hatırlatıyorum" diye konuştu.

"Muhtarlar elimiz ayağımızdır"

Kent Konseyi çatısı altında Muhtarlar Meclisi oluşturmak istediğini vurgulayan Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Karar alma sürecinde muhtarlarla birlikte istişare yapmak gerektiğini söyledi. Yılmaz, "Mağduriyet yaşayan bir hemşehrimiz bir öğrencimiz utanır sıkılır hakkını arayacak kapıyı çalmakta çekingen davranır. Ama onların bu halini yerinde tespit eden muhtarlarımız vatandaşlarımızın hakkını sonuna kadar arar. Bundan sonra onlar bizi aramayacaklar. Biz onları sürekli arayacağız. Sürekli bir araya geleceğiz. Sorunlara hızlıca yerinde müdahaleler yapacağız. Muhtarlarımız bizim elimiz, ayağımız, gözümüz kulağımız olacaklar" dedi.

"Muhtarları yeni binalara kavuşturacağız"

Koca bir mahallenin yükünü çeken muhtarların modern muhtarlık binalarını hak ettiğini belirten Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, şöyle konuştu: "Gaziemir ilçemizde 16 mahallemiz, 16 muhtarımız var. Bir kaçı dışında muhtarlıklarımızın vatandaşımıza kötü fiziki şartlarda hizmet vermeye gayret ettiğini yakından biliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nihat Zeybekci ile birlikte muhtarlarımızı yeni modern binalara taşımak istiyoruz. Bunun müjdesini buradan vereyim."

"İşbirliğine hazırız"

Vatandaşların sorunlarını çok yakından takip ettiklerini, hatta bazı vatandaşların ailesine bile söyleyemediği konuları kendileriyle paylaştıklarını ifade eden muhtarlar, birçok konuda yerel yönetimlerle işbirliğinin topluma artı değer katacağını söyledi. İlçenin genel sorunlarıyla ilgili olarak fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede mahalle muhtarları kendilerini ziyaret eden Cumhur İttifakının Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz'a teşekkür ederek bu süreçte ona başarılar diledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nazmi Yılmaz Gaziemir Politika Haberler

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Erdoğan'ın 'Müjde' olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Erdoğan'ın "Müjde" olarak açıkladığı yeni döviz uygulaması bugün başladı

Bakmadan Geçme

Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi? Merve Dizdar kiminle evlendi? Merve Dizdar'ın eşi Cihan Aygün kimdir? Resmi Gazete bugün (10 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title