Haberler

Yıldıztekin’den Temayül Teşekkürü

Güncelleme:

Gebzeli İşadamı Gencay Yıldıztekin, Geçtiğimiz Günlerde Partisi Tarafından Gerçekleştirilen Temayül Yoklamasında Almış Olduğu Yüksek Oy İçin Teşkilat Mensuplarına Teşekkür Etti.

1,5 ay önce aktif siyasete atılarak AK Parti'den milletvekili aday adayı olan gebzeli işadamı gencay yıldıztekin, geçtiğimiz günlerde partisi tarafından gerçekleştirilen temayül yoklamasında almış olduğu yüksek oy için teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Seyhanlı Restaurant'ta basın toplantısı düzenleyen Yıldıztekin, temayül sonuçlarını çok önemsediğini belirterek, "2 ay önce AK Parti ailesine katıldım. Bu süre zarfında teşkilatımızın her kademesindeki partililerimizle görüşmeye çalıştık ve kendimizi anlattık. Temayül sonuçlarını önemsiyorum. Ak Parti'nin beni bağrına bastığını düşünüyorum. Partimizin tüm teşkilat mensuplarına, basın mensuplarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Oy verenlerin yarısıyla görüşebildim

Temayül yoklamasında oy kullanan 1900 kişinin ancak yarısıyla görüşebildiğini vurgulayan Yıldıztekin, "Siyasete yeni başlayan birisi olarak 1,5 aylık süre içinde ancak yarısıyla görüşebildim. Zaman yeterli olmadığı için yarısıyla görüşemedim.

Buna rağmen görüştüğüm kişilerin yarısından fazlasının oyunu almak beni çok mutlu etti" dedi.

Halk yoklaması ve mülakatın ardından milletvekilliği sıralamalarının belirleneceğini hatırlatan Yıldıztekin, "Bundan sonrası umarım herkes için hayırlısı olur. Ben yine teşkilatımın içinde kendimi anlatmaya ve çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Kendisi için en uygun bir zamanda siyasete girdiğini kaydeden Yıldıztekin, geri dönüş olmayacağını da dile getirdi.

Aday vasıflarına sahibim

Siyasetteki amacının hem partisine hem bölgesine hem de ülkesine hizmet etmek olduğunu vurgulayan Yıldıztekin, "Hiç küsmeyeceğim, kimsenin aleyhinde konuşmayacağım ve hep çalışacağım" dedi. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Gencay Yıldıztekin, adaylık ihtimaliyle ilgili bir soruyu, "Bir siyasetçide nelerin olması beklenir? Halkın sevgisi başta olmak üzere potansiyeli, eğitimi, gençliği, hitabeti, ekonomik durumunun iyi olması ve buna benzer özellikler. Bende bunların olduğunu düşünüyorum" şeklinde yanıtladı.

Kaynak: Bültenler / Politika

Politika Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title