Haberler

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, "Kucaklayıcı olmalı" diyerek Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu görmek isterim

Güncelleme:

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Aydemir Akbaş, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini dile getirdi. Akbaş, destekleyeceği adayın "kucaklayıcı" bir tavır takınması gerektiği için böyle bir tercih yaptığını belirtti.

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte siyaset ve sanat dünyasından Cumhurbaşkanı adaylarına ilişkin değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Muhalefetin kimi aday olarak göstereceği henüz netlik kazanmazken, Yeşilçam'ın ünlü ismi Aydemir Akbaş'tan Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda dikkat çeken açıklamalar geldi.

ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Aydemir Akbaş, çok önceden Demokrat Partili olduğunu anlattı. Bu seçimlerde kucaklayıcı adaleti savunan bir aday olması gerektiğini ifade eden Akbaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı görmek istediğini söyledi.

AKŞENER'İ BAŞBAKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

Akbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında da açıklamalarda bulundu. Akşener'in "Ben başbakan olacağım" sözlerine göndermede bulunan Akbaş, Akşener'i de başbakan olarak görmek istediğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Aydemir Akbaş Magazin Politika Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (32)

vahap bozbag:

Senin gibi kucaklayıcı ise Allah yardım ede millete

483
77
yanıtYanıtla
turul ceylan:

Yavaş YAVAŞ geliyor buna hepiniz hazır olun.. Adam gibi adam istiyorum artık..!!! EYT

88
283
yanıtYanıtla
ismail bey :

Seloya özgürlük isteyen adammmm ....

yanıt0
yanıt2
Gamer Amca Tv:

zerre kadar menfaat icin satmayacagınız birsey yokmuş...

yanıt0
yanıt2
N. Harp:

arkadas daha dün basörtülüleri gerici diye üniversiteye brakmazdiniz ..sindi kucaklayici olacakmis ...sen ne anlarsin hosgörüden be zalim chp

259
72
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Bak ne Kemal Kılıçdaroğlu'nu ne de günümüzdeki CHP zihniyetini zerre kadar sevmiyorum, ama ne baş örtüsüymüş... Bitmedi mızmızlanmanız.Yeter eskide kaldı, modası geçti baş örtüsü üzerinden sözde mağduriyetin. Kabak tadı verdiniz be!

yanıt1
yanıt3
manYAK :

Başörtüsü hiçbir zaman yasak değildi. Rektörlerin inisiyatifine bırakılmıştı. Önce şunu bir öğrenin de sonra 1950'den beri iktidar olan (kısa bir dönem DSP'nin iktidarlığı da olmuştur) sağcı partilere sallayın.

yanıt3
yanıt1
Turan İNCEOZ :

Efsane oyuncuymus, peh peh. Edepsiz filmlerde oynamış, oyuncunun olmadığı dönemde bunlar adam zannedilmis,

239
61
yanıtYanıtla
Tekin Atak:

Kesinlikle Kemal Kılıçdaroğlu olmalı aday en kolay rakip kaybeder de CHP de kurtulur bu vesileyle Kılıçdaroğlundan.

232
54
yanıtYanıtla
manYAK :

Öyle bir durumda keşke tek kaybedecek olan CHP olsa...

yanıt1
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title