Haberler

Türkiye Genelinde Gençlik Merkezleri Yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye genelinde gençlik merkezleri yapımına başladıklarını söyledi."23.Vergi Haftası" dolayısıyla Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Büyük Salonu'nda "2010 Yılı Samsun Vergi Rekortmenleri Ödül"...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiye genelinde gençlik merkezleri yapımına başladıklarını söyledi.

"23. Vergi Haftası" dolayısıyla Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Büyük Salonu'nda "2010 Yılı Samsun Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni" düzenlendi. Törende Samsun Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi ve Vali Hüseyin Aksoy'un ardından kürsüye gelen Bakan Kılıç, gençleri kültür, medeniyet ve Türk tarihinin değerleriyle buluşturmak istediklerini ifade etti. Kılıç, "Türkiye'nin her tarafında, doğusundan batısında, kuzeyden güneye her yerde bunları ülkeye kazandıracağız. 3 tanesini de bu sene

Samsun'da yapmaya karar verdik. Bunlar biri Samsun merkezde, diğerini Çarşamba ilçesinde, bir diğerini de Bafra ilçesinde yapacağız. Bunlar öyle 2 oda 1 salon değil. Her gençlik merkezinin 3 bin 500 ila 4 bin metrekare civarında toplam kullanım alanı var. Bunların içerisinde spor salonu, kütüphanesi, kursların verilebileceği salonlar olacak. Bunlar çok amaçlı salonlar olacak. Samsun'a kazandıracağımız gençlik merkezleri, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Adapark civarında 10 dönümlük bir yer tahsis

etti oraya yapacağız. Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin, Merhum Alparslan Türkeş Parkı'nın yanında bir alan gösterdi, onu da oraya yapacağız. Samsun merkezde de benim aklıma gençlerin en yoğun trafiğine sahne olduğu Atakum sahili geldi. Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nin karşı köşesinde boş bir arsa var. Bu iş için çok zamandır burayı gözüme kestirmiştim. Öğrendim ki mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ninmiş. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a 'var mısın' dedim, 'varım' dedi. 'Son kararın

mı' dedim. 'Size ne söylersek son kararımızdır' dedi. Bakın artık böyle bir sinerji ile hareket ediyoruz. Bu hizmetler kesintiye uğramaksızın devam edecek" dedi.

Bakan Kılıç'ın konuşmasının ardından 2010 yılı Samsun vergi rekortmenlerine ödülleri sunuldu. İşadamlarına plaketleri Bakan Kılıç tarafından verildi.

VERGİ REKORTMENLERİ

2010 Yılı Kurumlar Vergisi Rekortmenleri: Samsun Makine Sanayi A.Ş., Adeka ilaç Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sürsan Su Ürünleri San.ve Tic.A.Ş., Samsun Medikal Grup Özel Sağlık Hiz. A.Ş., Arı Dayanıklı Tük. Mal.Satışı A.Ş., Yeşilyurt İnş.ve Turizm A.Ş., As Çelik Döküm San.Ltd.Şti., Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş., Akabe Madencilik San.ve Tic.A.Ş. ve Birleşik Grup Özel, Sağl.Hizm.A.Ş.

2010 yılı Gelir Vergisi Rekortmenleri: Berkant Öztoprak, Cahit Kılıç, Mevlüt Orkun Erzurumlu, Turhan Aydıner, Ahmet Yılmaz, Cevat Öncü, Murat Sağlam, Nusret Özdemir, Hasan Polat ve Ümit Özata.

2010 Yılı Gayrimenkul Sermaye İradı Rekortmenleri: Kazım Gürol Yılmaz, Hasan Fehmi Apaydın, Fatih Temiz, Arif Erzurumlu, Cengiz Üstünel.

2010 Yılında En Fazla Matrah Beyan Eden Serbest Meslek Mensupları Birincileri: Rahmi Turgut, Berkant Öztoprak, Nurol Arık, Recai Örgen ve Haluk Hadi Pekşen.

2010 Yılında En Fazla İhracat Yapan 5 Mükellef: Ulusoy Un San.ve Tic.A.Ş., Samsun Makine Sanayi A.Ş., Sapma Dış Tic.Ltd.Şti., Yılmaz Tarım Ür.A.Ş. ve Yeşilyurt Demirçelik Ltd.Şti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title