Haberler

Tuncay Özkan canlı yayında paylaştı! İşte CHP'nin bakan olmasını istediği 3 isim

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 14 Mayıs günü yapılacak seçimleri kazanmaları durumunda CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek'in Adalet Bakanlığı'na, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un İçişleri Bakanlığı'na ve CHP Enerji ve Altyapı projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın Enerji Bakanlığı'na aday olacağını belirtti.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulundu.

"ENGİN ÖZKOÇ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA ADAY"

Özkan, seçimi Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması durumunda CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un İçişleri Bakanlığı'na aday olacağını belirtti.

ERKEK ADALET BAKANLIĞI'NA; AKIN ENERJİ BAKANLIĞI'NA ADAY

Özkan daha önce Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da açıkladığı üzere; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek'in Adalet Bakanlığı'na, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'ın Enerji Bakanlığı'na aday olduğunu söyledi.

"CHP'LİLER OLARAK BUNU ÖNEMSİYORUZ"

CHP olarak bu üç konuyu önemsediklerini belirten Özkan, "Sayın Genel Başkanımız bu konuda bir tutum göstermese de biz CHP'liler olarak bunu önemsiyoruz" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanlığı Adalet Bakanlığı Enerji Bakanlığı Muharrem Erkek Milletvekili Tuncay Özkan Engin Özkoç Ahmet Akın Çanakkale Sakarya İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Ercan akdeniz:

İzmir MV imiş, İzmir halen 1980'lerde yaşıyor. Önce hizmetinizi belediyelerinizde bi görelim.

60
9
yanıtYanıtla
Adanalı Haşmet :

Bu adamı görmek istemiyoruz artık ekranlarda. Türkiye de adam kalmadıda bunları mı göreceğiz.

46
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Masadaki 7 partide sanki yüzde 30 oyu var gibi atıp, tutuyor. Her bakanlığı birer tane bakan atasınlar. Tabi seçilirlerse.. ;-)

33
6
yanıtYanıtla
Akarsu Muharrem:

Bu yorumlarınıza 14 mayıstan sonra tekrar bakarsınız .Telefonlarınız açık kalsın BAY KEMAL hepinizi teker teker arıyacak.....

19
9
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Çok merak ediyorum yeşil sol partisine hangi bakanlığı düşünüyorsunuz

23
3
yanıtYanıtla
ismail bey :

Milli savunma ma bakanlığı verilecek... veya iç işlerine karışma ma bakanlığı olabilir...

yanıt12
yanıt2
Mevlüt:

İyi parti enayiydi size yedirir bu bakanlıkları bekleyin. Daha çok birbirinizi yiyeceksiniz

16
3
yanıtYanıtla
Barbaros:

Chp içinde Akp de olduğu gibi algı yaratarak bakanlık kapmak tabaktak bir kaşık almak isteyenler var bu Tuncay Özkan bir halta yaramaz

10
2
yanıtYanıtla
Barbaros:

Tuncay Özkan gibiler chp ye fayda vermez Kılıçdaroğlu özellikle başa gelince chp içindeki işe yaramaz fesat dönek kim varsa temizlemeli

5
4
yanıtYanıtla
ismail bey :

Yıl 2183..... kemal seçimlere hazırlanıyor...

yanıt12
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title