Haberler

Tokat'ta MHP'nin Yeni İl Başkanı Göreve Başladı

Tokat'ta MHP'nin yeni il başkanı göreve başladı MHP Genel Merkezi tarafından Tokat İl Başkanlığı görevine atanan Onur Çalışkan, "Sayın genel başkanımız, muhalif olsun olmasın herkesi kucaklamamızı istedi" dedi.

Tokat'ta MHP'nin yeni il başkanı göreve başladı

MHP Genel Merkezi tarafından Tokat İl Başkanlığı görevine atanan Onur Çalışkan, "Sayın genel başkanımız, muhalif olsun olmasın herkesi kucaklamamızı istedi" dedi.

MHP Genel Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma çerçevesinde olağanüstü genel kurul için imza veren iller arasında yer alan Tokat İl Başkanlığı görevinden alınan Fatih Demirkol'un yerine atanan Tokat eski Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan, beraberinde çok sayıda partili ile parti binasında basın toplantısı düzenlendi. MHP Tokat il teşkilatının dimdik ayakta olduğunu söyleyen Başkan Çalışkan, birlik beraberlik mesajı verdi.

"GENEL BAŞKANIMIZIN ÖZEL RİCASI OLDU"

MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğünü ve kendisinden özel bir ricası olduğunu söyleyen Başkan Çalışkan, şöyle konuştu:

"Genel Başkanımızın talimatı bizim buralara gelip herkesi kucaklamamız yönündedir. Adı muhalif olsun, adı muhalif olmasın her kim varsa mutlaka ama mutlaka yanında olmamız gerektiğini, onlarla istişareler yapmamız gerektiğini, onları kucaklamamız gerektiğini ve partimizi bu sıkıntılı süreçten en az yarayla kurtarmamız gerektiğini ifade etmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Fatih Demirkol Onur Çalışkan Tokat Politika Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Tokat mhp il başkanı onur caliskan birlik ve beraberlik içinde görevine davam edeceğini beyan etmiş. önceki il başkanı fatih demirkol ve yönetim arkadaşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. başkanın konusmasi mukembdi. kalabalık ülkücü bir gurup vardı. yolun açık olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title