Haberler

Vali Ergün, şehit ailesi ve gazilerle bir araya geldi

Güncelleme:

Vali Ergün, şehit ailesi ve gazilerle bir araya geldi Uşak Valisi Turan Ergün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle akşam yemeği programında bir araya geldi.

Vali Ergün, şehit ailesi ve gazilerle bir araya geldi

UŞAK - Uşak Valisi Turan Ergün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle akşam yemeği programında bir araya geldi.

Hasbahçe Polis Evi'nde düzenlenen akşam yemeği programına Vali Turan Ergün, Adalet ve Kalkınma Partisi Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Komutanı Murat Kılıç, Şehit Polis Mehmet Çetin'in ailesi, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Yemek programı Vali Turan Ergün'ün katılımcıları selamlamasıyla başlarken Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti. Sonrasında konuşma yapan Vali Turan Ergün, 15 Temmuz'un Türk Milleti'nin iradesi ve imanıyla, demokrasi ve millet aşkıyla geçit verilmeyen gün olduğunu belirtti. Sözlerine devam eden Vali Ergün, "15 Temmuz; anaların, babaların evlatlarıyla birlikte, genç - yaşlı demeden vatan uğruna göğsünü tanklara siper ettiği, göz kırpmadan şahadete yürüdüğü gündür. 15 Temmuz; Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla milletimizin demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmak için meydanlara indiği ve tek vücut halinde darbeci hainlere geçit vermediği gündür. Ama 15 Temmuz aynı zamanda bu milletin parasıyla vatan savunması için alınan silahların, dış mihrakların emellerine hizmet eden bir avuç hain tarafından yine milletimize çevrildiği hepimizin ibret alması gereken ve bizden sonraki gelen kuşakların da hiçbir zaman unutmaması gereken bir gündür" dedi. Konuşmaların ardından başlayan yemek programı edilen duaların ardından son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Turan Ergün Demokrasi 15 Temmuz Politika Haberler

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

title