Haberler

Seçime günler kala Yavuz Ağıralioğlu'ndan çok konuşulacak çıkış: Hemen parti kurmak zorunda kalabilirim

Güncelleme:

İYİ Parti'den olaylı bir şekilde istifa eden ve uzun süredir sessizliğe gömülen Yavuz Ağıralioğlu, seçime günler kala çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamaları üzerinden İYİ Parti'ye yüklenen Ağıralioğlu, "Kemal Bey kazanırsa, bu kazancın siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum. O yüzden bir sonraki seçim, erkene alınmak zorunda kalacaktır. Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarak olaylı bir şekilde İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"HEMEN PARTİ KURMAK ZORUNDA KALABİLİRİM"

ASAD Platformu'na konuk olan Ağıralioğlu, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala önemli mesajlar verdi. Ağıralioğlu, "Tayyip Bey kazanırsa başka, Kemal Bey kazanırsa başka... Kemal Bey kazanırsa, bu kazancın siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum. O yüzden bir sonraki seçim, erkene alınmak zorunda kalacaktır. Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim." ifadelerini kullandı.

"BUNLAR OTURDU, KONUŞTU BELLİ Kİ"

Ağıralioğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: "İktidar değişikliği yapmak isteyenlerin, çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç vericidir. Bu kadar hatası olan bir iktidara karşı memleketin tamamını sarıp sarmalayacak bir muhalefet yoksulluğu utanç vericidir. Bakın, Kandil'den açıklama geliyor: Faşizme karşı omuz omuza... İYİ Parti'den bekliyorum ki bir şeyler desinler. 'Çatışmasızlık' ilan etmiş PKK. Neymiş? Sürece zeval gelmesinmiş... Süreç dedikleri şey de Kemal Bey'in adaylığı... Bunlar oturdu, konuştu belli ki.. HDP diyelim ki ikinci turda Erdoğan ile görüşme kararı aldı. Erdoğan'dan bakanlık ister, karşılık ister. Ama Kemal Bey'den devlet istiyorlar. Kendi devletlerine teminat istiyorlar.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti Siyaset PKK Politika Güncel Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

500

Yorumlar (24)

Metin Yalcin:

Cumhur ittifakı kazandığı an muhalifler darma duman olur, ayakta lider kalmaz hepsi emekli olur evde torun büyütür ..

169
57
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

muharrem incenin bir versiyonu haftaya kimse onları hatırlamayacak

132
75
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Zamanında muharrem diye bir tarafınızı yırttınız. Muharremi partiden kovdunuz. Şimdi hiç aday olmasını istemediğiniz bay kemal aday oldu. Onu da kovalayacaksınız :)

yanıt10
yanıt7
kagan soylu:

Buda kendini çok önemsiyor çok itici bir hatipligi var oysa ama lider zannediyor kendini

100
95
yanıtYanıtla
Ramazan Karakas:

Senin zekan onun hatipiğini anlayamaz.

yanıt28
yanıt15
Ysf thr:

Ya gözünü sevdiğim yeni mi anladın? Gel Cumhur ittifakına inkıyat et, millete hizmet et; millet de seni hem gönlünde hem de mazisinde baştacı etsin

98
92
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Kendi adina konus, gotur evinde besle, is ver..Benim Ulkemin Faydali Minerallerini emmesin..Gecimini Ne ile sagliyor bu ?

yanıt32
yanıt35
Blackened:

Onemli degil ulkenin minerallerini emen sizsiniz la faydasizlar, ülkeyi bolecekler diyor adam daha kafaniza nasıl girecek bu?

yanıt18
yanıt10
HAYRETTİN ŞÖLEN:

bu kişi cok kömik geliyor bana nedense

75
115
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

Madem durumun ciddiyetini görüyorsun neden sende Erdoğanı desteklemiyorsun. Parti kurmaya ne gerek var ki. Kılıçdaroğlu kazanırsa ortada Türkiye diye bir şey kalmaz. Türkiye Uganda dan daha beter bir ülke haline gelir.

98
86
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title