Haberler

Sağ Partiler İstifalardan Büyük Yara Alıyor

Bingöl'de, Cumhurbaşkanlığı Seçim Süreci ile Başlayan İstifalar Devam Ediyor. Hem Anavatan'da Hem de DYP'de İstifa Sarsıntısı Bitmiyor.

Bingöl'de, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile başlayan istifalar devam ediyor. Anavatan Partisi (ANAVATAN) Solhan İlçe Teşkilat üyesi Ağah İşeri, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde partisi tarafından alınan tavır yüzünden istifa eden Doğru Yol Partisi (DYP) Solhan İlçe Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu'ndan sonra DYP ve ANAP'ta yaprak dökümü başladı. Belediye Başkanı'nın partisinden ayrılmasından sonra DYP'li ilçe belediye encümenleri Abdurrezzak Çiftçi, Felemez Tezel, Nazım Kartal, Yılmaz Kırım, Fuat Ayceman, Muhittin Sevinç ile parti yönetim kurulu üyesi Ahmet Bitmez istifa etmişlerdi. DYP'den sonra istifalar bugün de ANAVATAN'da devam etti.

Anavatan Partisi'nin kuruluşundan beri partinin merkez yönetim kurulu üyesi olan Agah İşeri de yaptığı açıklamada, partisinin Cumhurbaşkanlığı seçiminde yanlış siyaset yaptığını ve tabanın sesini yansıtmadığı söyleyerek istifa ettiğini bildirdi.

(NKB-MÇ-AKK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title