Haberler

Pamukkale Belediyesi üstyapıda sona yaklaşıyor

Güncelleme:

DENİZLİ(İHA) – Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Denizli tarihindeki en büyük yol ihalelerinden biri olan Anafartalar ve Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki üstyapı çalışmaları sona yaklaştı.

DENİZLİ(İHA) – Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Denizli tarihindeki en büyük yol ihalelerinden biri olan Anafartalar ve Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki üstyapı çalışmaları sona yaklaştı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Pamukkale'mizin her bir köşesini güzelleştirme çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Pamukkale Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde başlattığı üstyapı atağında hız kesmiyor. Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka ve Aktepe Mahallesi'nde devam eden üstyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İlçede Fatih ve Deliktaş Mahallelerinde biten üstyapının ardından diğer mahallelerde de çalışmaların bitmesine kısa bir süre kaldığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinde de üstyapı çalışmalarımız, Denizli tarihinin en büyük yol ihalelerinden biri oldu. Tüm çalışmalarımız tamamlanınca Anafartalar mahallemiz yollarıyla, kaldırımlarıyla, parklarıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak. Bu mahallemizde üstyapı çalışmalarını yüzde 95 oranında bitirdik. Kısa süre içinde çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz. Üstyapı çalışmalarımız hayırlı olsun" dedi.

"Altyapı ve üstyapı hizmetlerinden çok memnunuz"

Pamukkale Belediyesinin üstyapı atağını sürdüğü Anafartalar Mahallesi'nde çalışmaların yüzde 95'i tamamlandı. Toplamda 134 sokakta başlatılan proje çerçevesinde bugüne kadar 125 sokakta çalışmalar bitirildi. Ayrıca, bugüne kadar 127 bin m2 parke, 18 bin 100 metre bordür imalatı gerçekleştirildi. Üstyapı çalışmalarında sona gelinen Anafartalar Mahallesi sakinlerinden Fatih Koç, "Son bir yıldır Anafartalar Mahallemizde tozdan, topraktan, çamurdan geçilmiyordu. Ama şu an da mahallemiz gerçekten çok iyi durumda, çok güzelleşti. Altyapı ve üstyapı hizmetlerinden çok memnunuz. Pamukkale Belediyesi'ne mahallemizde yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Milletimiz bunları hak etmişti"

Anafartalar Mahalle Muhtarı Ekrem Demir de, mahallelerinde hizmetlerde altyapı için Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne, üstyapı çalışmalarında da Pamukkale Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Bundan 3.5 yıl önce altyapıya başladık. Sonra üstyapıya girdik. Allah şükür şimdi her şeyimiz bitti. Milletimiz bunları hak etmişti. Mahalleme bu güzellikleri yaşattığı için Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ve Pamukkale Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Dokuzkavaklar Mahallesi İhlas Haber Ajansı Pamukkale Denizli Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title