Haberler

Özgür Özel: İlk Vekil Olduğumdan Bu Yana Misafirhanede Kalıyorum

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini parti genel merkezinde kabul etti. Özel, Ankara'da evi olmadığını belirtti ve 'İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum' dedi.

Özgür Özel: İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum

ANKARA, (DHA)- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı ile yönetim kurulu üyelerini parti genel merkezinde kabul etti. Özel, Ankara'da evi olmadığını belirterek, "İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, TFMD Başkanı Rıza Özel ile yönetim kurulu üyeleri Adem Altan, Hamza Şahin, Mert Gökhan Koç, Bülent Uzun, Cenk Özel ve Necati Savaş'ı kabul etti.Özel, derneğin 'Yılın Basın Fotoğrafları Kataloğu' ve 'Foto Muhabiri Dergisi'ni inceleyerek, boynuna taktığı fotoğraf makinesi ile TFMD yönetim kurulunun fotoğraflarını çekti. Özel, genel başkanlığa seçilmeden önce olduğu gibi mütevazi şekilde hayatını sürdürdüğünü belirterek, yanındaki korumalara alışmaya çalıştığını söyledi. Özel, Ankara'da evi olmadığını belirterek, "İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum. Hala Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney ile aynı misafirhanede kalıyorum. Genel başkan seçilince misafirhanenin girişine güvenlik kulübesi koymak istediler. Gerek olmadığını söyledim" dedi.

Özel, genel başkanlığı öncesinde olduğu gibi Meclis çalışmaları döneminde kendisinin Ankara'da, eşi Didem Özel'in Manisa'da eczanesinin başında, kızı İpek'in ise İstanbul'da okulda olduğunu söyleyerek, "3 kişilik çekirdek bir aileyiz. Çekirdek ailemiz atomlarına ayrılmış durumda. Ama artık Manisa'ya gitmek için fırsat kolluyorum. Geçen gün gençlik kollarından, 'Toplantıyı nerede yapalım' diye geldiler. Ben de 'Şehzadeler kenti Manisa'da yapalım' dedim. 15-16 Aralık'ta Gençlik Kolları İl Başkanları toplantımızı Manisa'da yapacağız. Gençlere Manisa'yı da gezdireceğim. Ailemi de görmüş olacağım. 4 haftadır Manisa'ya gitmiyorum" diye konuştu.(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ankara Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title