Haberler

Özgür Özel: Artık birinci partiyiz, Cumhurbaşkanını aramak bana düşer

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası kendilerini tebrik etmediğini belirterek önümüzdeki Ramazan Bayramı'nda kendisinin Erdoğan'ı tebrik edeceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimin ardından kendisini tebrik etmediğini açıkladı. Özel önümüzdeki Ramazan Bayramı için kendisinin Erdoğan'ı arayacağını belirterek "Birinci partiysek cumhurbaşkanını aramak bana düşer" dedi.

Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Yeni Bir Sabah programına katılan CHP lideri Özgür Özel, Cumbaşkanı Erdoğan'ın kendisini seçim zaferinden dolayı tebrik etmediğini belirterek, "Geçen bayram o birinci partiydi, ben seçim başarısı elde etmiştim. 'Onun araması münasip olurdu, beni aramadı' diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer. Ama kendisi bayramlaşır bayramlaşmaz o kısmını bilmem. Ben bütün AK Partililere saygımdan dolayı kendisini arayacağım" ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN, BİZDEN HİZMET BEKLEYEN BİR SEÇMEN"

Erken seçimin Meclis kararıyla olabileceğini ancak belediye seçimlerinin Anayasa'ya göre 5 yılda bir olacağını belirten Özgür Özel, "Erdoğan bize oy vermedi belki ama bizden hizmet bekleyen bir seçmen. Yenimahalle'yi, İstanbul Kısıklı'yı, Üsküdar'ı, doğup büyüdüğü Kasımpaşa'yı biz yönetiyoruz. Ankara'da eskiden evinin olduğu Keçiören'i aldık. Artık her yerde ev sahibiyiz. Aramak bize düşer" dedi.

"DEVLET BEY BU TÜR ŞEYLERİ EKSİK ETMEZ"

MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili de kısa bir değerlendirmede bulunan Özel, "Devlet Bey aramadı ama kendisi Genel Kurul başarımdan dolayı aramıştı. Ben kendisini kongresinden dolayı aradım, geçmiş olsun demek için aradım. Devlet Bey bu tür şeyleri eksik etmez" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ramazan Bayramı Özgür Özel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (103)

Yiğit:

Millet akp ye tavır koymak için size verdi iyi olduğunuz için değil yoksa sayın Erdoğan kim sen kimsin

1309
489
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Yav he he.

yanıt268
yanıt478
Can null:

Ya kimsiniz ya :) :) :) bitix parti

yanıt124
yanıt316
Sessiz ciglik:

Tebrik ederim. Sizinle ayni seyi düşünüyorum sayin yigit??

yanıt348
yanıt103
bülent bayraktar:

:)

yanıt30
yanıt22
Benim Kkk:

Gec bu ayaklari gec bunlar avunma senaryilari kendinizi avutma laflari acimadikii acimadikii diyene döndunuz

yanıt58
yanıt187
Murat Vatansever:

Her ikisi de halkın önünde SADECE BİR GÖREVLİ! Halk birinin görevini iyi yerine getirmediğini düşünmüş ki görevinden almış! kimsenin büyüklük göstermesine gerek yok! aksi taktirde sonuç ortada!

yanıt168
yanıt17
Ali Tezel:

%100

yanıt55
yanıt10
sade vatandaş:

şahsen ben olsam bana o kadar laf eden birini aramam hakkımda ileri geri konuşan kim olursa olsun muhatab olmam

yanıt45
yanıt35
Oğuzhan Y:

Yiğit, hala göremiyorsunuz memleketin düştüğü hali. Cumhurbaşkanı bu ülkenin babasıdır,herkese eşit mesafeli olmalıdır,oy verilmeyince küsmemelidir.asam kayırmamalıdır.

yanıt70
yanıt44
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title