Haberler

Ordu'da Millet Bahçeleri ile ilgili hiçbir sıkıntı kalmadı

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, Fatsa'da hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu. Ordu'nun, Millet Bahçeleri ile ilgili sıkıntısının kalmadığını dile getirdi.

'ORDU'DA MİLLET BAHÇELERİ İLE İLGİLİ HİÇBİR SIKINTI KALMADI'

Milli Eğitim Bakanı ve Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Ordu'da, Gülyalı ilçesindeki temaslarının ardından Fatsa'da hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu. İlk olarak harita üzerinde projeyi inceleyen Bakan Özer, projenin başlaması için ihtiyaç olan 50 milyon TL'lik hibenin Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından gönderileceğini söyledi.

Ordu'nun, Millet Bahçeleri ile ilgili sıkıntısının kalmadığını dile getiren Özer, "Daha önceki Fatsa ziyaretimizde belediye başkanım Millet Bahçesi'nden bahsetti. Millet Bahçesi'nin başlayabilmesi için 50 milyonluk bir hibe ödeneği ihtiyaç olduğundan bahsetti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız ile görüşerek, hemen istedikleri 50 milyon TL'lik bir hibeyi Fatsa'mıza kazandırdılar ve böylece Sayın Başkanımızın da bahsettiği gibi önümüzdeki hafta içerisinde hızlı bir şekilde inşallah böylesine güzel detaylı bir projeyi Fatsa'mızda kazandırmış olacağız. Tabi sadece Fatsa bundan kazançlı çıkmayacak, Ordu kazançlı çıkacak. Çünkü Ünye'ye de yakın, Ordu merkeze de yakın. İnsanların keyifli, nitelikli zaman geçireceği bir mekan olacak. Tabii Altınordu'daki Millet Bahçesi ile ilgili de kronik olan bir problem vardı. Gençlik Spor Bakanlığı eski stadyumu henüz tahsis etmemişti. Sağ olsun Gençlik ve Spor Bakanımız da orayla ilgili yazıyı hemen ertesi gün gönderdi. Dolayısıyla Ordu'da Millet Bahçeleri ile ilgili hiçbir sıkıntı kalmadı çok şükür" dedi. Bakan Özer, daha sonra alanda gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

3 MAHALLEYE 5 MİLYON TL'LİK ÖDENEK

Bakan Özer Millet Bahçesi'ndeki incelemelerinin ardından Bolaman Taşıyıcı Kooperatifi'ni ziyaret etti. Burada şoför esnafının sorunlarını dinleyen Özer, "Fatsamızın Bolaman, Ilıca ve Yalıköy Mahalleleriinde yolla ilgili sıkıntılardan muhtarımız bahsetti. Büyükşehir Belediyesi genel sekreterimiz bölgeyle ilgili sıcak asfalt çalışmalarına bugün başladıklarını söylediler. Özellikle bu 3 mahalledeki kronik gerçekleri bize aktardılar. Yolda gelirken de AFAD Başkanımı aradım ben. AFAD başkanım yarın itibariyle buraya 5 milyonluk ödenek gönderecek. Dolayısıyla bu 3 mahallemizin de yaklaşık 4,5 kilometrelik yolu salı günü itibariyle başlayacak. Dolayısıyla 1 ay içerisinde o da başlamış olacak. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Bakan Özer, konuşmasının ardından Yalıköy Mahallesi'nde balıkçılarla ve Ilıca Mahallesi'nde de mahalle sakinleri ile muhtarlarla bir araya geldi.

Mustafa KIRLAK/ORDU,


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milli Eğitim Bakanı Milletvekili Adayı Millet Bahçeleri Mahmut Özer Fatsa Ordu Politika Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926 Süper Lig'e çıkan takımlar 2024! Hangi takımlar Süper Lig'e yükseldi?
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title