Haberler

"Ne kadar gay varmış haberimiz yokmuş" diyen Hamza Şayir'den açıklama: Yanlış anlaşıldım

Güncelleme:

Meclis toplantısında yaptığı konuşmada ilçeden Kanada'ya giden gençler için "Ne kadar gay varmış haberimiz yokmuş" ifadelerini kullanan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Şahsına ve hükümete yönelik iftiralara vermiş oldukları cevabın önü ve arkası kesilerek servis edildiğini belirten Başkan Şayir, "Gençlerimize verdiğimiz kıymetin ve geleceğimiz için ortaya koyduğumuz mücadelenin en büyük şahidi Dilovalılardır" dedi.

Göreve gelir gelmez makam aracını satan ve elde edilen gelirle ilçedeki maddi durumu olmayan öğrencilere kırtasiye malzemesi alan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu kez farklı bir olayla gündeme geldi.

Dilovası Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında Dilovası'na yaptığı yatırımlardan bahseden Hamza Şayir'e Saadet Partisi Meclis Üyesi Turan Tekgül tepki göstererek "Şu anda bu kadar müjdeyi veriyorsunuz ama insanlar Dilovası'nda aç, halk ekmek kuyruğuna giriyor. Bunlarla ilgili ne yapabiliriz?" diye sordu.

"GAY" ÇIKIŞI BÜYÜK SES GETİRDİ

Başkan Şayir ise Tekgül'ün sorusuna, Dilovası'ndan Kanada'ya göç eden gençler üzerinden cevap verdi. Şayir, "Dilovası'nda ne kadar gay varmış haberimiz yok ya. İltica etmek için 'biz gayız' diyorlar" dedi.

"VERDİĞİMİZ CEVABIN ÖNÜ ARKASI KESİLEREK SERVİS EDİLDİ"

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Başkan Şayir, vermiş olduğu cevabın önü arkası kesilerek servis edildiğini belirterek "7 Aralık 2021 Salı günü gerçekleştirdiğimiz Dilovası Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nda muhalefet meclis üyesinin, ilçemizde atılan büyük adımları, verilen yeni müjdeleri gölgelemek adına 'çamur at iz bıraksın' mantığı ile yaptığı tahrik edici konuşma, şahsıma ve hükümetimize karşı kurulan hakaret ve iftira dolu dile verdiğimiz cevabın önü ve arkası kesilerek servis edildiğine üzülerek tanıklık ettik" dedi.

"ORTAYA KOYDUĞUMUZ MÜCADELENİN EN BÜYÜK ŞAHİDİ DİLOVALILARDIR"

Açıklamasının devamında "Kamuoyunu aldatmaya yönelik bu girişimler, Yükselen Şehir Dilovası vizyonuyla;gece-gündüz demeden gerçekleştirdiğimiz atılımları engelleyemeyecek, siz kıymetli hemşehrilerim ile kurduğumuz gönül bağımızı asla yıpratamayacaktır" diyen Başkan Şayir, şu ifadelere yer verdi: "Gençlerimize verdiğimiz kıymetin ve geleceğimiz için ortaya koyduğumuz mücadelenin en büyük şahidi Dilovalılardır. İlçemizin kıymetli gündeminin böyle asılsız bir hadise ile meşgul edilmesinden dolayı üzüntümü dile getiriyor, yanlış anlaşılmadan dolayı gönlü kırılan kardeşlerimden özür diliyorum."

YAPTIĞI HİZMETLER BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

"Öğrenciler için makam aracını satan belediye başkanı" olarak nam salan Hamza Şayir, koronavirüs salgını süresince de taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan hizmetlere imza attı. Ramazan ayında ayrım gözetmeksizin ilçedeki bütün hanelere kumanya dağıtan Başkan Şayir, hemen sonrasında da yine bütün ilçe halkına patates ve soğan yardımında bulunmuştu. Başkan Şayir daha sonra ilçede ikamet eden 8 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisine tablet dağıtmıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Hamza Şayir Politika Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Bakmadan Geçme

Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title