Haberler

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Malatya'da

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti'nin halkın içinden çıktığını belirterek, "Bizim rotamızı millet çizdi. Kimseyi kırmadan ve gücendirmeden bu rotada ilerleyeceğiz" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti'nin halkın içinden çıktığını belirterek, "Bizim rotamızı millet çizdi. Kimseyi kırmadan ve gücendirmeden bu rotada ilerleyeceğiz" dedi.

Yılmaz, Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ahirete hazır olmanın yolunun halka hizmetten, insanların rızasını kazanmaktan geçtiğini söyledi.

AK Parti'nin geride kalan 11 yılda hem Türkiye'yi hem de Malatya'yı büyüttüğünü belirten Yılmaz, "Malatya'yı büyükşehir yaptık. Malatya'yı daha çok büyütmemiz lazım, daha büyütmemizin şartı nedir? 30 Mart'taki seçimlerde en çok birlik beraberliğin gösterildiği ve sandıklara yansıtıldığı, sandıklardan da netice aldığımız illerden biri Malatya olur diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Partililere seslenen Yılmaz, birbirine kırgın olanlar varsa helalleşmelerini isteyerek, "Allah'ın yarattıklarıyla barış ve dostluk içerisinde yaşamak lazım. Bizim kimseyle kavgamız yok" dedi.

"Yoksul olan evde kavga bitmez derler" diyen Yılmaz, şunları söyledi:

"Bizim kavgayı bitirmemizin yolu, bu yoksullukla mücadele edebilmemiz. Bir de cehaletin olduğu yerde de kavga bitmez. Bizim bir de cehaletle kavga etmemiz lazım. Güneydoğu'daki bu kavganın da bir sebebi cehalettir çünkü ırkçılık cehaletten gelir, cahiliyeden gelir."

Allah katında, insanların birbirine üstünlüğünün bulunmadığını dile getiren Yılmaz, "Allah katında üstünlük, Allah'ın emirlerine uymaktan, takvadan geçer, Allah'ın kullarına hizmetten geçer. Dolayısıyla cahillikle, cehaletle kavgamızı verirsek inşallah Türkiye'nin önündeki problemleri de biz aşarız diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti'nin halkın içinden çıktığına işaret eden Yılmaz, "Bizim rotamızı millet çizdi. Kimseyi kırmadan ve gücendirmeden bu rotada ilerleyeceğiz" dedi.

Yurt içi ve yurt dışında, bu hizmet kervanını engellemek isteyenler olduğunu belirten Yılmaz, bunun Gezi Parkı eylemlerinde görüldüğünü ifade ederek, vatandaşlardan, bu kişilere fırsat vermemelerini, birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını istedi.

Halkın seçimlerde en doğru tercihi yapacağını ifade eden Yılmaz, daha çok hizmet için vatandaşları AK Parti'ye genel seçimlerdekinden daha fazla destek vermeye çağırdı.

Kaynak: AA / Politika

Malatya Belediyesi Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title