Haberler

MHP Mersin Milletvekili Adaylarından Esnaf Ziyaretleri

Seçimlerin Yaklaşmasıyla Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Adayları, İlde Esnaf Gezilerine Başladı.

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin milletvekili adayları, ilde esnaf gezilerine başladı.

MHP Mersin 2. sıra milletvekili adayı Behiç Çelik, 8. sıra milletvekili adayı Ercan Ekici ve 9. sıra milletvekili adayı Mehmet Yanaroğlu ile birlikte Kuva-i Milliye Caddesi esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Ziyaretlerde, MHP'nin seçim stratejisinin tek başına iktidar olduğunu belirten Behiç Çelik, MHP'nin Mersin genelinde yüzde 75 oy alıp 12 milletvekili çıkararak ebedi iktidarını ilan edeceğini ileri sürdü. MHP'nin tek başına iktidarı ile birlikte Türkiye'de yeni bir çığır açılacağına ve

MHP'nin restorasyon hükümeti olacağına işaret eden Çelik, tek başına MHP iktidarı ile işsizlerin iş, aşsızların aş bulacağını ve insanların yüzünün gülmeye başlayacağını kaydetti. Çelik, Mersin'in kaderinin Türkiye'nin kaderi olduğunu, Mersin'in kaderinin değişmesiyle birlikte Türkiye'nin kaderinin de değişeceğine söyleyerek, MHP'nin Türkiye'yi değiştirerek 21. yüzyılın projelerine imza atacağını da sözlerine ekledi.

(ÖT-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title