Haberler

MHP İl Başkanı Çiçek: "Türkiye Cumhuriyeti Milli Bir Duruşun Görkemli Bir Eseridir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, şehit kanlarıyla ve savaş meydanlarındaki destansı kahramanlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin milli bir duruşun görkemli bir eseridir olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, şehit kanlarıyla ve savaş meydanlarındaki destansı kahramanlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin milli bir duruşun görkemli bir eseridir olduğunu söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan MHP İl Başkanı Murat Çiçek, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94'üncü yıldönümünün, milletçe büyük bir coşku ve heyecanla idrak edildiğini dile getirdi. Tarih boyunca, devlet olmanın büyüklüğü ve onuruna, millet olmanın da haysiyetine sahip olmuş Türk milletinin, birlik ve beraberliğin önüne geçmeye, geleceğini ve geçmişini karartmaya teşebbüs eden tüm planları, tüm projeleri hezimete uğrattığını hatırlatan Murat Çiçek açıklamasına şöyle devam etti; "Büyük Türk Milleti; cepheden cepheye koşarak, dişinden tırnağından arttırdığı ne varsa vatanın selameti için feda ederek Cumhuriyet'in birleştirici şemsiyesinin altında toplanmıştır. Mazlum milletlere örnek olmuş ve şanlı tarihimizin en insani ve en ahlaklı kurtuluş mücadelesini vermiştir. Kaynaşarak, tarih ve kültür havzasında yoğrulmuş, anıda ve acıda bir olup ecdatla kucaklaşarak kimliğini bulmuş, şahsiyet ve varlığını temellendirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti; şehit kanlarıyla, savaş meydanlarındaki destansı kahramanlıklarla ve hakkını ödeyemeyeceğimiz fedakarlıklarla vücut bulmuş ve ebediyete kadar yaşamayı da ziyadesiyle hak etmiştir. İstiklal ve millet olma ruhunun muhteşem bir mükafatı, milli bir duruşun görkemli bir eseridir. 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışan soysuzlara karşı, Büyük Türk Milletimizin ortaya koyduğu tavır, bu şanlı topraklarda Cumhuriyetimizin Kuruluş dönemindeki o destansı ruhun, halen ne kadar diri olduğunun göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Milletimin her ferdinin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyor ; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve şehitlerimizi hayranlıkla ve minnetle anıyor, hepsine Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum." - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Murat Çiçek Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

title