Haberler

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Açıklaması

İZMİR (İHA) – MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, çözüm sürecinin Türkiye'yi bitirme projesi olarak ortaya çıkarıldığını ileri sürdü.

İZMİR (İHA) – MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, çözüm sürecinin Türkiye'yi bitirme projesi olarak ortaya çıkarıldığını ileri sürdü.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin Buca İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Vural yaptığı konuşmada çözüm sürecine değinerek, çözüm sürecinin Türkiye'yi bitirme projesi olarak ortaya çıkarıldığını savundu. Vural, KCK'nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde giderek güç kazandığını savunarak, "Çözüm ve barış süreci milletimizi ayrıştırma, üniter devlet yapımızı ortadan kaldırma projesidir. Çözüm PKK çözümüdür. Çözüm Öcalan'ın çözümüdür" dedi.

Vatandaşlara yerel seçim ve genel seçimlerde verdikleri oyları AK Parti'den geri almaları için çağrıda bulunan Vural, "Bu zihniyet artık Frankeştayn oldu. Obez oldu. Bunları diyete almak lazım. Bu kadar nasihat ediyoruz, ama maalesef anlamadılar. Bu millet sana PKK'ya hizmet etsin diye oy vermedi. Geldiğimiz tablo utanç verici. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Tekdir ve kötek vatandaşa aittir. Bunları tekdir etmek ve bunları yerel seçimde diz çöktürmek lazım. İnşallah genel seçimde de köteği görecekler. O zaman Hanya'yı da Konya'yı da görürler" şeklinde konuştu.

"Terör bitsin ama Türkiye bitmesin. Analar ağlamasın ama yürekleri de dağılmasın, parçalanmasın" diyen Vural, "7 aydır şehit cenazeleri gelmiyor ama PKK asayiş birimleri kuruyor, PKK paçavraları Diyarbakır, Lice, Cizre'de dalgalandırılıyor. Bunu gören İzmir'deki anneler ağlamıyor mu? Niye o kadar şehit verdik? Bu tabloları görmek ve millete yaşatmak için mi? O insanlar devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü için şehit oldular. İşte analar bu tabloyu görünce daha fazla ağlıyor. Buna dur dememiz lazım. Bitmiş bir terör örgütünü canlandırdılar ve meşrulaştırmak istiyorlar. Maalesef onların hayali AKP sayesinde gerçek oldu. Adım adım PKK terör örgütü bölgede bir PKK devletini ve yapılanmasını gerçekleştirmekte. İşte bu sonuçlara terör örgütünün ulaşması mümkün değildi. Türkiye'yi yöneten irade teslim olduğu için bu böyle. AKP'ye dur demek zorundayız. AKP'ye oy veren kardeşlerim, desteğinizi çekerseniz, dur derseniz oyunu bozarız. Hep beraber terörü de bölücülüğü de bitiririz. Yeter ki devlet başa gelsin" diye konuştu.

MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş da, "Türklük bu ülkede suç oldu. Ben Türk'üm, Müslüman'ım, Türkiye Cumhuriyeti'ni yaşatmak istiyorum diyen herkes bu vatana ve bayrağa sahip çıkmak zorunda " dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

title