Haberler

MHP'den Kılıçdaroğlu'na Eleştiri

MHP'den Kılıçdaroğlu'na eleştiri MHP İstanbul milletvekili Arzu Erdem: "(Kılıçdaroğlu'nun radyo programda yaptığı açıklamalar) Ben bir partinin Genel Başkanına bu kadar bilgisizliği gerçekten yakıştıramadım.

MHP'den Kılıçdaroğlu'na eleştiri

MHP İstanbul milletvekili Arzu Erdem :

"(Kılıçdaroğlu'nun radyo programda yaptığı açıklamalar) Ben bir partinin Genel Başkanına bu kadar bilgisizliği gerçekten yakıştıramadım. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi danışmanlarıyla, işin teknik hususunu değerlendirmesinde, istişare etmesinde ve bilgi edinmesinde fayda var"

ANKARA - Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, "Ben bir partinin Genel Başkanına bu kadar bilgisizliği gerçekten yakıştıramadım. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi danışmanlarıyla, işin teknik hususunu değerlendirmesinde, istişare etmesinde ve bilgi edinmesinde fayda var" dedi.

MHP'li Erdem, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek, stajyerlerin çalışmalarına rağmen sigorta primlerinin yatmadığına işaret ederek, bunun da emeklilik yaşına etki ettiğini söyledi. Erdem, "Aylıksız izin, doktora, uzmanlık eğitimi ve avukatlık stajı gibi süreler bazen bir çalışma hali söz konusu olmadan bile borçlanmak suretiyle emeklilik bakımından değerlendirilmektedir" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun Anayasa değişiklik teklifine ilişkin açıklamalarını hatırlatan gazeteciye Erdem, "Ben bir partinin Genel Başkanına bu kadar bilgisizliği gerçekten yakıştıramadım. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi danışmanlarıyla, işin teknik hususunu değerlendirmesinde, istişare etmesinde ve bilgi edinmesinde fayda var" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Arzu Erdem Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title