Haberler

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Gazze'ye Ablukanın Kaldırılmasını İstiyor

Güncelleme:

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, Gazze'ye uygulanan ablukanın kaldırılmasını istedi. Taş, İsrail'in saldırılarına dikkat çekerek, Batı dünyasının da İsrail'e destek verdiğini belirtti. Gönüllü kuruluşlar olarak Filistin halkına destek vereceklerini söyledi.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, Gazze'ye uygulanan ablukanın kaldırılmasını istedi.

Taş, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, İsrail ve Kassam Tugayları arasında 7 Ekim'den bu yana şiddetli çatışma yaşandığını belirtti.

Taş, "İsrail kuvvetleri her zaman yaptığı gibi savunmasız insanlara ve yerleşim birimlerine havadan ve karadan saldırarak özellikle Gazze'nin elektrik, su ve doğal gazını kesip soykırımla bir milleti toptan yok etmeye başlamış bulunuyor. Ne yazık ki Batı dünyası da İsrail'in yardımına koşarak günahına ortak oluyor." dedi.

Taş, gönüllü kuruluşlar olarak gerek Kayseri'de gerekse diğer şehirlerde Filistin halkı için her eyleme destek vereceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Taş Filistin Kayseri İsrail Gazze Politika Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title