Haberler

Attığı yumruk sonrası İYİ Partili Örs yoğun bakıma kaldırılmıştı! "Özür dilemeyeceğim" diyen AK Partili Işık çark etti

Güncelleme:

TBMM'deki bütçe görüşmelerinde attığı yumrukla İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü yoğun bakımlık eden AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'tan yeni açıklama geldi. Geçtiğimiz hafta, "Özür dilemeyeceğim" diyerek pişman olmadığını belirten Işık, bu sefer de üzgün olduğunu söyledi. Işık, "Olaydan kaynaklı istirahat sürem bittikten sonra Sayın Örs'le bir araya gelmekten memnun olurum" ifadelerini kullandı.

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada attığı yumrukla İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü yoğun bakımlık eden AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'tan bir açıklama daha geldi. Olayın hemen ardından yaptığı açıklamada, "Özür dilemeyeceğim" diyen AK Partili Işık, Örs'ün sağlık durumunun iyi olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

"ÖRS'LE BİR ARAYA GELMEKTEN MEMNUN OLURUM"

Sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Işık, "Geçtiğimiz günlerde, TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan rahatsızlık verici gündemden dolayı üzgünüm. Bugüne değin; basında şahsıma atfen yer alan hiçbir açıklama tarafımdan yapılmamıştır. Milletvekili arkadaşım Sn. Hüseyin Örs'ün hastaneden taburcu olması ve sağlık durumunun iyi olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Olaydan kaynaklı istirahat sürem bittikten sonra Sayın Örs'le bir araya gelmekten memnun olurum. Ümidim odur ki; bundan sonraki Meclis çalışmalarında böyle bir görüntü hiçbir zaman olmasın. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Attığı yumruk için 'Özür dilemeyeceğim' diyen AK Partili Işık'ın yeni açıklaması çok farklı: Sayın Örs'le bir araya gelmekten memnun olurum

NE OLMUŞTU?

TBMM'deki bütçe görüşmelerinde AK Parti ile muhalefet milletvekilleri arasında tartışma çıkmıştı. Yaşanan arbedede, AK Partili Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruk atmıştı. Işık'ın parmağındaki yüzük nedeniyle Örs'ün başında açılma meydana gelmişti. Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen ve geçtiğimiz sene kalp pili takılan Örs, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma alınmış, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Attığı yumruk sonrası İYİ Partili Örs yoğun bakıma kaldırılmıştı! 'Özür dilemeyeceğim' diyen AK Partili Işık çark etti

"ÖZÜR DİLEMEYECEĞİM" DEMİŞTİ

Kavganın hemen ardından konuşan AK Partili Zafer Işık,İYİ Parti grubunun saldırması sonucu mukavemet gösterdiklerini savunmuştu. Işık, Örs'e vururken elinde bir cismin olmadığını ve yere düşerken yaralanmış olabileceğini söylemişti. Işık, "Zaman zaman Genel Kurul'da böyle şeyler olur. Özür dilemeyeceğim" demişti.

"ADAM ÖLDÜRMEYE TAM TEŞEBBÜSTEN" SUÇ DUYURUSU

Olaydan sonra açıklama yapan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da Zafer Işık hakkında, "adam öldürmeye tam teşebbüsten" suç duyurusunda bulunacaklarını söylemişti. Poyraz, "İki buçuk dakika daha geç gelseymiş bugün Hüseyin Örs hakkında 'merhum' diye konuşabilirdik. Bununla ilgili hem TBMM doktorları hem de Güven Hastanesi doktorları, gerekli raporları resmi mercilere bildirdiler. Biz de Hüseyin Bey kendine geldikten sonra kendisinden vekaletnamesini alıp bu sürece ilişkin Sayın Genel Başkanımızın da dikkatli ve titiz takibiyle birlikte 'adam öldürmeye tam teşebbüsten' dolayı gerekli suç duyurularında bulunacağız" diye konuşmuştu.

Kaynak: ANKA / Politika

Milletvekili Hüseyin Örs Zafer Işık AK Parti Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (4)

Niğra:

vekil vekil kendine gel ben sana oy verip iktidara getirdiysem adam öldür demedim .demokratik ortamda çözüm bul dedim. eli katillere neden katil denir özür dilesende dilemesende hiç önemi yok.oturup ağlaman gerek

33
5
yanıtYanıtla
Cevap :

Siz çark dersiniz bizler dansöz. :))

15
4
yanıtYanıtla
İsm:

Trabzon 'lu dayak yiyen biri için çok zor bir durum.

4
2
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Yalakalık yapacagım diye....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title