Haberler

İYİ Partili Koray Aydın'dan "5'li Çete" ile görüştüğü iddialarına zehir zemberek yanıt

Güncelleme:

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, sosyal medyada ortaya atılan ve muhalefetin "5'li Çete" olarak tanımladığı müteahhitlerin temsilcisiyle görüştüğüne yönelik iddialara ateş püskürdü. Aydın, "Bu iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır. Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır. İYİ Parti iktidarında "Beşli Çete"den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır" ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece yarısı sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir tweet paylaştı. Kılıçdaroğlu, kamuoyunda "5'li Çete" olarak anılan müteahhitleri kastederek "Önlerine 419 milyar dolarlık bir fatura koyacağını" söyledi. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının ardından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın'ın "5'li Çete"nin temsilcisiyle bir araya geldiği öne sürüldü.

İYİ PARTİLİ AYDIN: BU İFTİRAYI ATAN VE YAYANLARDAN HESABI SORULACAK

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, iddialara ilişkin yaptığı paylaşımda, "Karanlık odaklar tarafından, şahsımı ve İyi Parti'yi karalamak amacıyla basın ve sosyal medyaya servis edilen "Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır. Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır. 'Beşli Çete' kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener'dir. Türk milleti emin olsun, İYİ Parti iktidarında "Beşli Çete"den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır" ifadelerini kullandı.

"TÜRK MİLLETİNİN ŞAŞMAZ VİCDANINA SUNUYORUM"

Aydın şunları kaydetti; "Beşli çete temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki alçakça iftiraların tam da İYİ Parti'nin dayatmalara boyun eğmediği, cesurca bir dik duruş sergilediği ve kendi yolunu çizdiği bir zamanda gündeme getirilmesini, büyük Türk milletinin şaşmaz vicdanına ve takdirlerine sunuyorum."

İYİ Partili Koray Aydın'dan '5'li Çete' ile görüştüğü iddialarına zehir zemberek yanıt

İYİ Partili Koray Aydın'dan '5'li Çete' ile görüştüğü iddialarına zehir zemberek yanıt

İYİ Partili Koray Aydın'dan '5'li Çete' ile görüştüğü iddialarına zehir zemberek yanıt

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Koray Aydın İYİ Parti Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

Goygoycu Recep usta:

Cepheden kaçan korkaklar.

205
15
yanıtYanıtla
Goygoycu Recep usta:

Almışlar parayı kıvırıyorlar.

189
15
yanıtYanıtla
Ahmet Ozkan:

bunlar zaten partilerden boşuna kaçmamış Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bunlara 2 liralık adamlar ver Bunlar 10 lira Bunlar ülkede satarlar her şeyi satarlar Bunlar belli etti kendine Allah'a emanet olsunlar Allah bunların bir daha bize yüzünü göstermesin inşallah

48
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ALOOOO iyi partililerle görüsüldü diyen hanim gazeteci ispata hazir oldugunu söylüyor.

51
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Asıl o müteahhitler, bununla görüştülerse onlara yazıklar olsun..

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title