Haberler

İYİ Parti'nin A takımında büyük revizyon! Listede Ağıralioğlu yer almadı, iki başkanlık Akşener'e bağlandı

Güncelleme:

İYİ Parti Başkanlık Divanı'nda kapsamlı bir değişime gidildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Berna Sukas, Arzu Önşen, Ayşe Sibel Ömeroğlu ve Nuri Okutan gibi isimlere yeni Başkanlık Divanı'nda görev verilmezken; Gençlik ile Doğa ve Çevre Politikaları başkanlıkları ile Koray Aydın'ın yürüttüğü Teşkilat Başkanlığı görevi doğrudan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e bağlandı. Koray Aydın'ın ise Siyasi İşler Başkanlığı'na alındığı öğrenildi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkanlık Divanı'nda kapsamlı bir değişikliğe giderek yapılanmayı yeniden oluşturdu. Daha önce Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Koray Aydın, Siyasi İşler Başkanlığı'na alındı.

AĞIRALİOĞLU'NA YENİ GÖREV VERİLMEDİ

Teşkilat Başkanlığı ise doğrudan Genel Başkan Meral Akşener'e bağlandı. Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'nun yerine Rıdvan Uz getirilirken, Genel Başkan Yardımcısı Ağıralioğlu'na yeni görev verilmedi.

İYİ Parti'nin A takımında büyük revizyon! İki başkanlık doğrudan Meral Akşener'e bağladıYavuz Ağıralioğlu

KADIN POLİTİKALARI BAŞKANI ÖMEROĞLU'NA GÖREV VERİLMEDİ

Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Arzu Önşen ve Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Ömeroğlu'na da görev verilmedi.

İYİ Parti'nin A takımında büyük revizyon! İki başkanlık doğrudan Meral Akşener'e bağladıNuri Okutan

NURİ OKUTAN DA LİSTEDE YOK

Kadın Politikaları Başkanlığı'na Ayfer Yılmaz getirilirken, Gençlik ile Doğa ve Çevre Politikaları başkanlıkları da doğrudan Akşener'e bağlandı. Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Tolga Akalın, Milli Güvenlik Politikaları Başkanlığı'na getirilirken, bu görevi yürüten Nuri Okutan'a görev verilmedi. Seçim İşleri Başkanlığı ise Eğitim Politikaları Başkanlığı görevini yürüten Şenol Sunat'a bağlandı.

İŞTE YENİ BAŞKANLIK DİVANI

Siyaset Akademisi Başkanlığı'nın da Genel Başkanlık bünyesinde yeniden yapılandırılacağı öğrenildi. Yeni Başkanlık Divanı şu isimlerden oluştu:

  • Siyasi İşler Başkanı-Koray Aydın
  • Genel Sekreter-Uğur Poyraz
  • Mali İşler Başkanı-Ümit Dikbayır
  • Kurumsal İlişkiler Başkanı-Cihan Paçacı
  • Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı-Bahadır Erdem
  • Seçim İşleri Başkanı- Şenol Sunat
  • Uluslararası Politikalar Başkanı- Ahmet Kâmil Erozan
  • Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı-Rıdvan Uz
  • Ortadoğu Politikaları Başkanı-Salim Ensarioğlu
  • Yerel Yönetimler Başkanı-Metin Ergun
  • Ekonomi Politikaları Başkanı-Bilge Yılmaz
  • Kalkınma Politikaları Başkanı-Ümit Özlale
  • Milli Güvenlik Politikaları Başkanı-Mehmet Tolga Akalın
  • Eğitim Politikaları Başkanı-Sevinç Atabay
  • Toplumsal Politikalar Başkanı-Ayfer Yılmaz
  • Kadın Politikaları Başkanı-Ünzile Yüksek
  • STK İlişkileri Başkanı -Burak Akburak


Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Yavuz Ağıralioğlu Meral Akşener Koray Aydın İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

bekir yapici:

ülkemizdeki siyasi partilerde aynen avrupada ve demokratik ülkelerde oldugu gibi 3-4 yilda bir genel baskan dahil degisim olmasi gerekir bu partilere taze rüzgar getirir parti elemanlari manatonluktan kurtulur parti icinde rekabet artar malesef bizde her makam ve kurulusta koltugu kapan bir daha birakmak istemiyor.

99
20
yanıtYanıtla
MUSTAFA BOZDOĞAN:

Bu operasyonu yiyen koray Aydınlanmış, Yavuz başkan ise ağır abi olmadığını sanırım anlamıştır. Demek ki başkalarına tek adam diktatör demekle insan demokrat olmuyor.

2
1
yanıtYanıtla
Jessica Kelly:

eee dönemi bitti partide iki milliyetçi kalmıştı onlarda gittimi hdp ile ortaklıkta hiç bir engel kalmadı

1
1
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Yavuz bey ve Koray bey inşallah sizlerde iyi partinin ilk kurucu üyeleri gibi gerçekleri görüp partiden ayrılırsınız. Biliyorum ki sizin yeriniz dış mihrakların değil ülkücülerin yuvası olan MHP dir.

0
2
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Partinin en aklı başında adamına bu muamele reva görülüyorsa bu iş baştan bitmiştir ..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title