Haberler

İYİ Parti grubunda korku dolu anlar! Akşener endişeli gözlerle olan biteni izledi

Güncelleme:

İYİ Parti grubunda Meral Akşener'in konuşmasını yaptığı sırada bir partilinin rahatsızlanması korku dolu anlara neden oldu. Bir süre konuşmasına ara veren Akşener, kürsüden olan biteni endişeli gözlerle izledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında sık sık iktidara eleştiriler yönelten Akşener, salonda bulunan bir kişinin rahatsızlanması üzerine konuşmasına ara verdi.

MÜDAHALENİN BİTMESİNİ BEKLEDİ

Mikrofon sesinin kesildiği o anlarda Akşener, kürsüden rahatsızlanan partiliye yapılan müdahalenin bitmesini bekledi. Birkaç dakika sonra tekrar mikrofona yönelen İYİ Parti lideri, "Evet, çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. Akşener, daha sonra konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

SİNAN ATEŞ TEPKİSİ

Akşener, geçen ay suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş üzerinden sert açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen İYİ Parti lideri, "Geçen hafta söylemiştim, '14 Mayıs'a kadar her konuşmamda; Sayın Erdoğan'a, aynı soruyu soracağım' demiştim. Sayın Erdoğan, 38 yaşındaki, genç bir akademisyene, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı'na, Ankara'nın göbeğinde, kim suikast düzenledi? Banu Çiçek'in ve Bengisu'nun babasına, Sinan Ateş'e, kim kıydı, katiller, nerede saklanıyor, saklanmalarına, kim izin veriyor, yargı sürecini, kimler baltalıyor? Bu sorulara cevap vermeden, o koltukta rahat oturamazsın." ifadelerini kullandı.

"EYT'Lİ KARDEŞLERİMİZ PRİME TAKILDI"

EYT düzenlemesine ilişkin de konuşan Akşener, "Hemen her konuda olduğu gibi EYT'de de yarım yamalak iş yaptılar. Mevcut kanun teklifinde 1999 yürürlüğe giren yasanın zorunlu kıldığı yaş sınırı kaldırılıyor ancak bu sefer de aynı yasanın prim ödeme gün sayısı değiştirilmiyor. Gelinen noktada şimdi de EYT'li kardeşlerimiz prime takıldı. Vatandaşımız arabasını sattı, kredi çekti borçlanma hakkında faydalanmak için, şimdi onlara prim ödeme gün sayınız yetmiyor diyorsunuz. Giderayak millet için bir şey yapacaktınız bari doğru düzgün yapsaydınız." dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (10)

Hakan:

Millet ittifakı 2500 vaat açıkladı ve buraya yorum yazıp vaatler işe yaramaz diyorsunuz. Bu vaatlerin kaçını okudunuz? Vatan haini troller hesap günü yakındır.

39
62
yanıtYanıtla
x girilmez:

millet ittifakında namus sözü verip üstüne yatanlar, traktör sözü verip o dikkat çekmek için verilmişti diyen, çifciye bedava elektrik konusunda edirne bl.başkanının burayı kılıçdaroğlu yönetmiyor demesi yani BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY

yanıt40
yanıt6
Erol Birol :

Sizi Başbakan olarak görmek istiyoruz Meral Hanim allah yolunuzu açık etsin kıskananlar çatlasın

36
60
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

görmen için meralin aday olması gerek hayal etme gerçekçi ol.

yanıt37
yanıt15
x girilmez:

tabi akşam iki rekat namaz kıl yat rüyanda görürsün

yanıt25
yanıt3
Duran Turhan:

Bir tane olumlu millet yararına madde var. O da '' çifte maaşlara son verilecek'' Zokanın ucundaki yem gibi biraz.

37
25
yanıtYanıtla
Duran Turhan:

MİT in başına bir general atanacak, Beyaz renolar işbaşı yapacak. Havaalanı kapatılıp Atatürk havaalanı açılacak. Çankaya köşküne dönülecek. 60 lı yıllarda olduğu gibi devlet adamlarımız ABD den gönderilen özel uçaklarla yurt dışına gidecekler.

39
17
yanıtYanıtla
ozer karatas:

bunlarda nasıl dava arkadası rahatsızlanınca agzını dahi acmıyor oylece izliyor halk ta can çekişirken öylece sıcak içkilerini yudumlarken rahat koltuklarında izlerler iyi belleyin

34
11
yanıtYanıtla
Duran Turhan:

Meral Hanımın hiçbir birikiminin olmadığı anlaşıldı. Mutabakat metninde millet yararına çok az şey var. Bakanlık sayısı 38 e çıkacak, ömrü 1 yıl sürmeyen koalisyon dönemleri başlayacak. hastaneleri kapanacak öylemi? Yazık ya hu

33
11
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

SIKIYORSA ADAY OLUR

17
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title