Haberler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den tutuklanan gazetecilere tepki

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tutuklanan gazetecilere ilişkin tepkisini dile getirdi. Akşener, milliyetçilik üzerinden suçlamaların yapıldığını belirterek, uyuşturucu satıcılarına ve rüşvetçilere karşı önlem alınması gerektiğini vurguladı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde 'suç' kavramı, belli ki yeniden tanımlanıyor. Bugün, gazeteci gencimiz Serkan Kafkas milliyetçi paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Hayırdır muhteremler, milliyetçilik ne zamandan beri suç oldu? Bu rezillikten bir an önce geri dönün. Siz önce uyuşturucu satıcılarının, rüşvetle dışarı çıkarılmasına mani olun. Türk milliyetçisi gençlerimizin üzerinden de elinizi çekin" dedi.

"Sığınmacı karşıtı haberlerde kin ve nefret yaydıkları" iddiasıyla 20 Eylül'de gözaltına alınan Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ve Ajans Muhbir'in yöneticisi Süha Çardaklı 23 Eylül'de tutuklanmış ve Sincan 2 No'lu L Tipi Cezaevi'ne konulmuştu.

Gözaltına alınan Aykırı ve Ajans Muhbir'in editörleri Furkan Uludağ, Serkan Kafkas, Serdar Sönmez ve Ümit Yasin Perinçek ise bugün tutuklandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün tutuklanan editörlere ilişkin bir açıklama yaptı. Akşener, X (Twitter) hesabında şu mesajı paylaştı:

"Ülkemizde 'suç' kavramı, belli ki yeniden tanımlanıyor. Bugün, gazeteci gencimiz Serkan Kafkas milliyetçi paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Hayırdır muhteremler, milliyetçilik ne zamandan beri suç oldu? Bu rezillikten bir an önce geri dönün! Siz önce uyuşturucu satıcılarının, rüşvetle dışarı çıkarılmasına mani olun! Türk milliyetçisi gençlerimizin üzerinden de elinizi çekin!"

Kaynak: ANKA / Politika

Meral Akşener İYİ Parti Hukuk Medya Politika Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title