Haberler

İyi Parti, Diyarbakır'da Seçim Startını Verdi

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmalarının startını, milletvekili adayı ve Devlet eski Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu'nun katılımıyla verdi.

İyi Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmalarının startını, milletvekili adayı ve Devlet eski Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu'nun katılımıyla verdi.

? İyi Parti Diyarbakır İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim çalışmalarının startını yapılan toplantıyla verdi. İYİ Parti Diyarbakır 1'inci sıra milletvekili adayı Devlet eski Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu, seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti. Birçok yerde parti teşkilatı kurmadan, Diyarbakır İl Başkanlığı kongresini yapmadan erken seçim kararı alındığını ifade eden Mehmet Salim Ensarioğlu, halka İYİ Parti'yi anlatmak konusunda partililere büyük görev düştüğünü söyledi. Diyarbakır'a gelme nedenini halkla ve ailesiyle kucaklaşmak ve barışmak olduğun dile getiren Ensarioğlu, "Ailemle, dostlarımla kucaklaşmak istiyorum. Yıllardır burada bazıları hakkı olmadığı halde bölgeyi temsil ediyor havasındalar. Bölgede hiçbir şey yapmadıkları gibi, Diyarbakır'a zaten hiçbir şey yapmamışlar. O insanları buradan temizlemek istiyorum. Onlar hak etmedikleri yerlerdedir, hak ettikleri yere sizlerin desteğiyle gidecekler. 3 dönem bakanlık yaptım, 41 yaşındayken 3'üncü dönem bakanlığımı yaptım. Devleti ve halkımı iyi tanıyorum. Devlet terbiyesini aldım, devleti çok iyi tanıyorum. Devlet milletin hizmetkarıdır. Hiçbir siyasi partinin yandaşı değildir. Devlet seçime girmez, tarafsız olur. Devlet kamu düzenini sağlar, herkese aynı mesafede olur. Biz 1992 yılında bölgede 21 bin kişiyi kadroya aldık. Bu seçimlerde iktidara gelirsek, en az 250 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız" dedi.

- Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Diyarbakır İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Bakmadan Geçme

Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor?
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title