Haberler

Milletvekili adayı yapılmayan İYİ Parti eski Karabük İl Başkanı Aygün, zehir zemberek sözlerle istifa etti: Bu kirli siyaseti yapmak istemiyorum

Güncelleme:

İYİ Parti'de milletvekili adayı yapılmayan eski Karabük İl Başkanı Ali Çetin Aygün, zehir zemberek sözlerle istifa etti. İYİ Parti'nin başarılı olma ihtimalinin sıfır olduğunu söyleyen Aygün, "Partimizde altyapısı olmayan şahıs, bir numara yapılmak suretiyle tabanın ve teşkilatın isteğine boyun eğilmedi bu da istifa gerekçemden biri olarak ön safhada yerini alıyor. Bunun dışında ben bu kirli siyaseti yapmak istemiyorum" dedi.

İyi Parti eski Karabük İl Başkanı ve milletvekili aday adayı olan Ali Çetin Aygün, parti üyeliğinden istifa etti. Partisi tarafından milletvekili adayı yapılmayan Aygün, istifa açıklamasında zehir zemberek ifadeler kullandı.

"BEN BU KİRLİ SİYASETİ YAPMAK İSTEMİYORUM"

Kirli siyaseti yapmak istemediğini belirten Aygün, şunları söyledi: "Partimizde altyapısı olmayan şahıs, bir numara yapılmak suretiyle tabanın ve teşkilatın isteğine boyun eğilmedi bu da istifa gerekçemden biri olarak ön safhada yerini alıyor. Bunun dışında ben bu kirli siyaseti yapmak istemiyorum. Bu nedenle de istifamı verdim.

"KARARLARIN ARKASINDA DURAN BİR YÖNETİM OLMADI"

Bu benim dışımda oluşan bir karar. Ama gördüğüm kadarıyla da bu kararların arkasında duran bir yönetim olmadı. Duyduğum kadarıyla da yönetimden birçok istifa söz konusu. Önemli bir istifa söz konusu var. Benim bulunduğum süre içinde oldukça çalkantılı ve dirençli bir muhalefet yapıldı bana karşı. Buna rağmen teşkilatları oturtturdum ve bu teşkilatlarda disipline ederek olması gerektiği haline bıraktım."

"BAŞARILI OLMA İHTİMALİ SIFIR"

Mevcut durumda İYİ Parti'nin başarılı olamayacağını aktaran Aygün, "Başarılı olma ihtimali sıfır. Bu bir ahbap çavuş ilişkisiyle gelmiş görünüyor. Bir alt yapısı olmadığı konusunda şüphe yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Adayı Milletvekili Ali Çetin İYİ Parti Ali Çetin Karabük Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title