Haberler

İspir Belediye Başkanı Coşkun'dan HDP'li Paylan'a romanlı tepki

Güncelleme:

İspir Belediye Başkanı Coşkun'dan HDP'li Paylan'a romanlı tepki HDP'li Milletvekili Garo Paylan'ı kınayan İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, sözde ermeni iddialarının gerçek yüzünü öğrenmek isteyenlere "Müftü 1918" romanını tavsiye etti İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, dönemin şartlarına...

İspir Belediye Başkanı Coşkun'dan HDP'li Paylan'a romanlı tepki

HDP'li Milletvekili Garo Paylan'ı kınayan İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, sözde ermeni iddialarının gerçek yüzünü öğrenmek isteyenlere "Müftü 1918" romanını tavsiye etti

ERZURUM - İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, dönemin şartlarına göre çok başarılı bir sevk ve iskan uygulaması olan Ermeni tehcirinin soykırım olarak tanınması için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne kanun teklifi veren HDP Milletvekili Garo Paylan'a, "Müftü 1918" romanıyla tepki gösterdi.

Yazar Hayati Tek tarafından kaleme alınan "Müftü 1918" romanını, "Bu bizim onurumuz, bu bizim emeğimiz. Tüm çocuklarımız okudu" diyerek takdim eden Başkan Coşkun, HDP milletvekili Paylan'ı şiddetle kınadığını söyledi.

HDP'li Paylan'ı, "Soyu özürlü, beyninin arka planı çıbanlı, bizatihi hain zihniyetli, bu milletin vergilerinden maaş alan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde koltuk işgal eden bir hain." ifadeleriyle nitelendiren Başkan Coşkun, şunları söyledi:

"Garo Paylan, sözde Ermeni soykırımıyla alakalı milletimizi, devletimizi, tarihimizi kirleten ifadeler kullandı. Tertemiz bir tarihi ve onurlu bir duruşu olan bu milletin üzerine bu lekeyi atanı da, ona yol arkadaşlığı yapan saz arkadaşlarını da şiddetle kınıyorum. Onlara verilecek en güzel cevap, İspir Müdafaasının şanlı destanı Müftü 1918 çalışmamızda mevcut. Tüm dostlarımızı bu duruşta Müftü romanını okumaya davet ediyorum."

Türk milletinin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nı da tebrik eden Başkan Coşkun, bayram tatili dolayışıyla yola çıkmaya hazırlananlara da trafik kurallarına uymaları çağrısında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title