Haberler

İngiltere MI6 Başkanı Richard Moore, MİT Başkanı olan Kalın'ı tebrik etti: Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanıyorum

Güncelleme:

İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı Richard Moore, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığına getirilen İbrahim Kalın'ı sosyal medya üzerinden tebrik etti. Moore daha önce Hakan Fidan'ı Dışişleri Bakanı olduğu için tebrik ettiği paylaşımında Fidan adına açılan sahte bir hesabı etiketlediğini hatırlatarak, "Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak, eski dostum İbrahim Kalın'ı MİT Başkanlığı'na atanmasından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

MİT Başkanı olarak atanan İbrahim Kalın'ı İngiltere Dış İstihbarat Servisi (MI6) Başkanı Richard Moore tebrik etti. Kalın'ın resmi hesabını etiketleyen Moore paylaşımında dikkat çeken ifadeler kullandı.

"PARODİ BİR HESAP OLMADIĞINA İNANIYORUM"

Daha önce Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanlığının başına getirilmesinden dolayı tebrik ettiği paylaşımında Fidan adına açılan sahte bir hesabı etiketlemesini hatırlatan Moore, "Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak, eski dostum İbrahim Kalın'ı MİT Başkanlığı'na atanmasından dolayı tebrik ediyor, birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı, İbrahim Kalın'ı 'Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak, MİT Başkanlığını tebrik ediyorum'dedi

"HAY AKSİ, BU UTANÇ VERİCİ"

MI6 Başkanı Richard Moore, 4 Haziran'da Dışişleri Bakanı olarak atanan Hakan Fidan'ı tebrik ettiği paylaşımında Fidan adına açılan sahte bir hesabı etiketlemişti. Moore paylaşımında, "Dost ve eski meslektaşıma yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun, bakanım." ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra hatasını fark ederek yeni bir paylaşım yapan Moore, "Hay aksi, bu utanç verici. Ama hesap bir parodi olsa bile iyi dileklerim gerçek" demişti.

İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı, İbrahim Kalın'ı 'Bunun parodi bir Twitter hesabı olmadığına inanarak, MİT Başkanlığını tebrik ediyorum'dedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Millî İstihbarat Teşkilatı İbrahim Kalın Sosyal Medya Hakan Fidan Twitter Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (1)

Güray Dilli :

Beğenmiyorsan 400bin dolar verip gayrımenkul al , TC sahibi ol , Mit başkanlığına talibim de. İki vatandaşlıklı başkanımız olur , fena mı

6
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title