Haberler

İnce: "Adana Favori Olduğumuz İl"

CHP’nin 24 Haziran’daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Sandığa gitmeyeceğim diyenlere ters laf etmeyin.

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Sandığa gitmeyeceğim diyenlere ters laf etmeyin. Adana favori olduğumuz il, almamız gerekiyor, bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24. 25. ve 26. dönem CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu'nun düğününe katılmak üzere Ankara'dan geldiği Adana'da CHP Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. İnce'yi İl Başkanı Emrah Kozay, CHP Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut ve Burhanettin Bulut karşıladı. Çocuklarla yakından ilgilenen İnce, burada yaptığı açıklamada 2019'da gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, "Önümüzde bir yerel seçim var 01'den başlamış olalım. Adana'da büyükşehiri alacağız bundan hiç kuşkunuz olmasın. Nasıl ki o kampanya süresince parti içi yarışlarda gerek benim yanımda olan gerek yanımda olan arkadaşlarım cumhurbaşkanlığı seçiminde nasıl el birliğiyle çalıştılarsa şimdi de yerel yönetimler için el birliğiyle çalışacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 107 miting yaptıysak şimdi 107'yi geçip 207 miting yapmalıyız. Bunu başarabiliriz" diye konuştu.

Bazen kırgınlıklar küskünlükler duyduğunu dile getiren İnce şöyle devam etti:

"Bazı seçmenlerin sandığa gitmeyeceğim dediğini duyuyorum. Bunlar doğru şeyler değil. Ben bunların olmayacağını da düşünüyorum. O anki kırgınlıkla söylenmiş şeyler olduğunu düşünüyorum. Partiye ve devlete küsülmez. Sizin istediğiniz olmamış olabilir. Ancak başka zamanda sizin istediğiniz olacaktır. Kampanya döneminde de gelip burada 2-3 gün kalacağım Adana'yı almak için ne gerekiyorsa yapacağım. Ben küstüm sandığa gitmiyorum diyen arkadaşlara da sakın ters laf etmeyin onlar seçim sürecinde mutlaka havaya gidip sandığa gideceklerdir. Adana Favori olduğumuz bir şehirdir almamız gerekiyor. Bunu gerçekleştireceğiz."

İnce, konuşmasında son günlerde döviz, faiz ve enflasyonda yaşanan dalgalanmalardan dolayı hükumeti ve cumhurbaşkanını da eleştirdi.

İnce konuşmasının ardından basına kapalı olarak partililerle toplantıya geçti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Politika Haberler

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı 14 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Karabük bayram namazı saat kaçta 2024? Karabük bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı 14 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi Kahramanmaraş bayram namazı saat kaçta 2024? Kahramanmaraş bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Isparta bayram namazı saat kaçta 2024? Isparta bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Iğdır bayram namazı saat kaçta 2024? Iğdır bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Sinan Ateş davasında görevden alınan Başsavcı Vekili bölge savcısı oldu

Sinan Ateş davasında görevden alınan Başsavcı Vekili bölge savcısı oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title