Haberler

İmamoğlu'nun "Vız gelir tırıs gider" çıkışı Şahan Gökbakar'ı isyan ettirdi: Daha da kötüye gidiyor her şey

Güncelleme:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Nagahen Alçı üzerinden kendisini eleştirenlere yönelik 'Vız gelir tırıs gider' ifadelerini kullanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Konuştukça daha da kötüye gidiyor her şey... Fazla pohpohun yol açtığı kibir ve durum körlüğü" sözleriyle tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turuna ilişkin sosyal medyada paylaşılan fotoğraf üzerinden başlayan tartışmalar devam ediyor. Nagehan Alçı, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, Gülşah İnce ve Ertuğrul Özkök'ü de yanında götüren İmamoğlu'na en sert tepki gösteren isimlerden biri de ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu.

İMAMOĞLU NE DEDİ?

Yaşanılanların ardından açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, kendisini eleştiren isimlere "Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum. Bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir, ama bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil" sözleriyle karşılık verdi.

İmamoğlu'nun 'Vız gelir tırıs gider' çıkışı Şahan Gökbakar'ı isyan ettirdi: Daha da kötüye gidiyor her şey

ŞAHAN GÖKBAKAR ÇOK KIZDI

İmamoğlu'nun bu sözlerine tepki gösteren Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Konuştukça daha da kötüye gidiyor her şey... Fazla pohpohun yol açtığı kibir ve durum körlüğü... 'Herkes konuşacak, konuşacağız' diyorken, 'vız gelir tiris gider, hiç umurumda değil'e evrilen bir üslup. Sanki eski bir filmi yeniden izliyor gibi... Yeni film hiç gelmeyecek mi?" ifadelerine yer verdi.

Şahan Gökbakar'ın paylaşımı kısa sürede 50 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda retweet aldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Şahan Gökbakar Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (5)

Zulkarneyn :

Tek basarisi recep ivedik olan ve bunu da igrenclikle beceren birinin politik tercihini de fikrini de haberini de umursayan niye olsun ki?

30
37
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Beter ol, Ilk defa imamogluna hak verdim. sana ne.

17
41
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Aldınız cevabınızı. İmamoğlunu alkışlıyorum

21
34
yanıtYanıtla
Mehmet Küçükkeskin:

Şahan kalıplı adamsın ama bu siyaset sana iki beden büyük geliyor kimi övdüğünü ve kimi yerdiğini bilmiyorsun türkiyede siyaset böyle işte ha akp ha chp yok farkları .

5
5
yanıtYanıtla
Batuhan Erol:

Ormanlar yanıyo galiba :)

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title