Haberler

İmamoğlu'ndan sonra şimdi de Yavaş! AK Parti'nin kalesinde sokakta zor yürüdü

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'li belediye başkanlarıyla birlikte ziyaret ettiği Konya'da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Mevlana Müzesi'ni ziyaret ettikten sonra esnafı ziyaret eden Yavaş, burada vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı, bir dizi temasta bulunmak ve saha çalışması yapmak üzere Konya'ya geldi. Burada esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yoğun ilgiyle karşılandı.

VATANDAŞIN SORUNUNU DİNLEYİP ESNAFLA ÇAY İÇTİ

Ziyaret esnasında bir Konyalının derdini de dinleyen Yavaş, yardımcı olmak için şahsın telefonunu aldı. Bir esnafın çay ikramına geri çevirmeyen Mansur Yavaş, daha sonra alandan ayrıldı.

İMAMOĞLU'NA DA YOĞUN İLGİ VARDI

Konya'da Mevlana Türbesi'nden çıkarken kapıda onlarca vatandaşın karşıladığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Allah sana Cumhurbaşkanı olmayı nasip etsin" sözleri sonrası duygu dolu anlar yaşadı.

"KONYA BİZE UĞURLU GELECEK"

Türbe çıkışı basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "Buradan büyük enerjilerle illerimize dağılacağız. Yüksek enerjilerle ters giden ne varsa onları düzeltmeye, iyi olanları daha iyi yapmaya devam edeceğiz. Konya bize uğurlu gelecek. Şimdiden onu hissediyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Konya Politika Güncel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Bakmadan Geçme

Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir?
Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

500

Yorumlar (52)

İrem Ekinci:

Kendi götürdüğü kuru kalabalık konya bir kere Akp li bu yobazlara oy verir de muatap olur mu Ankara'yı hak etti bitirdi Konya kaldı kendileri bunlar buğday ambarında sanıyor garibim ne yapsın haaaa belki yanındaki de kendi cebini düşünen çıkarcı bir vatandaş boş soru sormak için yanasmistir

180
391
yanıtYanıtla
Gabriel:

İremcim daha Türkçe kelimeleri yazmayı bilmiyorsun ve sende oy kullanıyorsun vah ülkem vah

yanıt54
yanıt22
ibrahim ateş:

Hepiniz bir bir anlayacaksiniz ve ilerde utanacaksiniz

yanıt7
yanıt0
Muhammed Nazif Dusunceli:

Gabriel keşke sende ismini Türkçe yazsaydin

yanıt4
yanıt13
Veys Aygun:

la bi gidin artık ya bunları bizemi yutturaçaksınız hiç bir icraaratı olmayan sadece hedeflerinde cumhur başkanını indirmek başkada bişeye yaramaym ziihniyrtler.boş tenke

209
320
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Yaptıkları tek bir icraat yok aklı başında olan kimse bunların balon olduğunu bilir

158
319
yanıtYanıtla
Feyzullah Atçı:

Yazıklar olsun sana Konya bir kovamadınız bu adamı

98
373
yanıtYanıtla
Kuman:

Konya işte! Ne beklersin. Yahu bu herif içinde yiyip içtiği arkadaşlarını sattı. Türkiye'yi satmaz mı?

136
327
yanıtYanıtla
Hikmet Konuk:

hadi len dabış,,, basının abartmasına konya işte derken!!bilip bilmeden konuşuyorsun 50-100 kişilik kendi teşkilat adamları için yoğun ilgi diyorlar kim adam yerine koyar konyada mansuru imamoğlunu

yanıt114
yanıt201
Polat Yüzer:

Bahcelide saf değiştirdi Numan kurtulmuş saf değiştirdi Süleyman soyluda saf değiştirdi onlar memletimi satıyor... İşinize gelmeyen hemen hain damgasını vuruyonuz hak nedir bilmiyoruz insanlarin hakkına giriyonuz

yanıt83
yanıt26
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title