Haberler

HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu: İttifak görüşmeleri ile ilgili noktayı koyduk, o defteri kapattık

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na kapıları kapatmasının ardından HÜDA PAR'dan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, "Bazı partiler, bazı yerlerde adaylarını çekip bir yerlere destek verebilirler ama biz ittifak görüşmeleriyle ilgili defteri kapattık" dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakı adına herhangi bir aday çekme kararı alıp almayacaklarıyla ilgili konuştu. İttifak görüşmeleri konusunda "O defteri kapattık." diyen Yapıcıoğlu, adaylarının seçilmesi için bütün çabayı göstereceklerini söyledi.

"PARTİLER KULLANDIKLARI DİLE DİKKAT ETSİNLER"

Kocaeli'de gazetecilerle bir araya gelen Yapıcıoğlu, yerel seçim süreciyle ilgili "Bu seçimlere hazırlık yapan bütün siyasi partiler, bu siyasi partilerin merkez yöneticileri ve adayları kullandıkları dile, kurdukları üsluba dikkat etsinler. Kim ki kendi siyasi çıkarları için, kendi tabanını konsolide etmek, kendi tabanındaki safları sıklaştırmak için bu milletin evlatlarını birbirine karşı kışkırtıp düşmanlaştırıcı bir dil kullanıyorsa, o millete düşmandır, ondan millete hayır gelmeyecektir.

Bizim dilimiz ve üslubumuz, bize saldıranlar ne kadar çirkefleşirse çirkefleşsin asla onların kurduğu dil gibi, onların üslubu gibi olmayacak. Biz kimseye hakaret etmeden siyasetimizi yapmaya devam edeceğiz ama yeri geldiğinde, cevap vermek gerektiğinde mutlaka onlar da hak ettikleri cevabı alacaklardır" dedi.

"İTTİFAK GÖRÜŞMELERİNE NOKTAYI KOYDUK"

İttifak hakkında konuşan Yapıcıoğlu, "Bazı yerlerde şu söylentileri dolaşıyor. Birileri diyor ki 'İttifak görüşmeleri noktalandı mı? O kapı kapandı mı? Halen devam ediyor mu? Bazı yerlerde adayların, bazı partilerin kendi adaylarını çekebileceği falan konuşuluyor.' Mümkündür. Bazı partiler, bazı yerlerde adaylarını çekip bir yerlere destek verebilirler ama HÜDA PAR açısından, biz ittifak görüşmeleri ile ilgili noktayı koyduk, o defteri kapattık. Çıkardığımız adayları, hepsiyle, inşallah en iyi şekilde bir sonuç almak üzere, sahada birlikte çalışıyoruz ve seçtirmek için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız" diye konuştu.

YENİDEN REFAH DA İTTİFAKA KAPILARI KAPATMIŞTI

14 Mayıs genel seçiminde 'Cumhur İttifakı' içerisinde yer alan YRP ile AK Parti yerel seçim süreci boyunca pek çok kez görüşmüş ancak uzlaşma sağlanamamıştı. Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin yerel seçim kararını açıklamış ve Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarını çıkarmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Yeniden Refah Partisi Zekeriya Yapıcıoğlu Politika Haberler

500

Yorumlar (27)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Recep gidecek dertler bitecek.

15
183
yanıtYanıtla
nnnnn:

tırnakçılığa devam edecem diyosun kaldıüım yerden

yanıt111
yanıt73
Vatansever:

Çok beklersin Hele bir ağzının kenarını sil bakayım

yanıt116
yanıt112
Medem:

Bu kafayla Daha altını çok tırnaklarsın

yanıt63
yanıt61
Ercan Sevinc:

Sonuna kadar recep Tayyip Erdoğan in arkasındayız

yanıt58
yanıt81
Oğuzhan Y:

Recep giderse bu kadar troll ne yiyip ne içecek,vicdanlı olmak lazım.

yanıt57
yanıt18
Eroğlu:

Bir kesim daha var gitmesini bekleyen, 100 yıl evvel denize döküldü zannedilip de dökülmeleri birer birer dökmek için. Tabi bence sulh en iyisi. En nihayetinde ölü sinek mide bulandırır.

yanıt13
yanıt7
Mehmet Vatandaş:

Vay be resimdeki altılı masa dağıldı, nazar değdi:))

yanıt3
yanıt1
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bizim ne kadar güzel ATA sözlerimiz var, mesela kuru fasulyede kendini nimetten sayarmış ,,,, Adamın olmadığı yerde KEÇİYE abdurrahman çelebi derler diye, birde kim tutar YALOVA kaymakamını diye bir söz vardı sanırım, yanlışsam doğrusunu siz düzeltin....!!!!

74
57
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

en azından milletin nabalinden kurtaşmışsınız herama yalana talana ortak olmadığınız için kutlarım sizi

39
35
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title