Haberler

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İstanbul'da

François Hollande, öldürülen gazeteci Hrant Dink’in eşi Rakel Dink ve kardeşi Orhan Dink ile görüştü, Türkiye'de yerleşik Fransız vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in eşi Rakel Dink ve kardeşi Orhan Dink ile görüştü, Türkiye'de yerleşik Fransız vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Hrant Dink'in eşi Rakel Dink ve kardeşi Orhan Dink saat 15.00'e doğru Beyoğlu'ndaki Fransız Sarayı'na geldi. Resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Hollande, Rakel Dink ve Orhan Dink ile görüştü. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Orhan Dink, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine, "Özel, ailevi bir görüşmeydi. Kamuoyunu ilgilendirecek bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Hollande daha sonra, Fransız Sarayı'na davet edilen Türkiye'de yerleşik Fransız vatandaşlarıyla bir araya geldi. - İstanbul

Kaynak: AA / Politika

François Hollande Rakel Dink Orhan Dink Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title