Haberler

Eski İtfaiye Eri Yeni Başkan Mazbatasını Aldı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Foça Belediyesi'nin yeni başkanı seçilen eski itfaiye eri Fatih Gürbüz mazbatasını aldı.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Foça Belediyesi'nin yeni başkanı seçilen eski itfaiye eri Fatih Gürbüz mazbatasını aldı.

Foça'nın CHP'li Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, mazbatasını alarak görevine başladı. Sakatlanana kadar amatör futbolcu olan, 2011 yılında da İzmir İtfaiyesi Foça Grubunda itfaiye eri olarak görev yapan Gürbüz, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayı olarak girdiği seçimleri kazandı. Foça'nın yeni Belediye Başkanı CHP'li Fatih Gürbüz, mazbatasını almak için kalabalık bir grupla beraber Foça Adliyesine geldi. İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen mazbata törenine, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç ile birlikte CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Foça'nın 37 yaşındaki Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Belediye Meclis üyeliğine seçilen 9 CHP'li ve 1 İYİ Parti'li üye ile birlikte Foça Adliyesine gelerek mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Ahmet Bıyık'ın elinden aldı.

Demirağ kapıda karşıladı

Fatih Gürbüz, Foça Belediye Başkanı sıfatıyla ilk ziyaretini CHP Foça İlçe Başkanlığına yaptı. Daha sonra devir teslim tören için Foça Belediyesi'ne gelen Gürbüz, belediye binasının önünde toplanan vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Fatih Gürbüz'ü belediyenin ana giriş kapısında çiçeklerle karşılayan eski Başkan Gökhan Demirağ, kalabalığa hitaben bir teşekkür konuşması yaptı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Gönlümüzün de belediyemizin de kapısı herkese açık olacak" diyerek, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür etti. Çiçeği burnunda başkanı yeni makamında ailesi yalnız bırakmadı. Devir teslim töreninin ardından kalabalık bir grupla beraber Cumhuriyet Alanı'na yürüyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, belediye meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Anıtına karanfil bıraktı.

Eşitlik vurgusu

Tören sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gürbüz, "Seçimler geride kaldı. Kazanan demokrasi oldu. Şimdi çalışma ve hizmet etme zamanı. Bize duyulan güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız. Foçamıza en iyi hizmeti verebilmek için, Belediye Meclis üyeliği görevine seçilen arkadaşlarımla hep birlikte çalışacağız. Foça'yı Foçalılarla, hep birlikte yöneteceğiz. Yola çıkarken, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demek yerine, yeni bir sayfa açmayı vaat etmiştik ve bugün de o sayfayı hep birlikte açıyoruz. Foça'yı güzel günler bekliyor. Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Aday gösterildiğim gün rozetimi çıkarmıştım, belediye başkanı olduğum sürece de belli bir kesimin değil, herkesin belediye başkanı olacağım. Adaletten ayrılmadan herkese eşit davranacağım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatih Gürbüz İtfaiye Foça Haberler

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi? Maaşlar bayramdan önce yatar mı? Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? 31 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 31 Mayıs burç yorumları nedir?
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title